reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
fajny brzusio :-)

Agacjone
pogratulować takiego sukcesu ;-) ja mam większy brzuch niż Hannah w ciąży, bez ciąży :-D ale jakoś nie mogę go zrzucić dziad jeden sie uczepił hehe

Ilonka
dobrze,że ta woda opada, mam nadzieję ,że najgorsze już mineło

reklama
Hannah wow! duzy brzusio jak na 9tc. ja miałam mniejszy w 12tc:) brzusio cudo!

my wczoraj na małych zakupach bylismy, moj dostal spodnie ja bluzeczke. a tak ogolnie to znowu 300zł na samym markecie poszlo. masakra i tylko trzy reklamowki jedzenia:/

my na weekend jedziemy pod łódz na zlot sierpniówek 2008:) mam nadzieje ze sie uda, ze wielka wod nie zaleje tych okolic.

ja mam większy brzuch niż Hannah w ciąży, bez ciąży :-D ale jakoś nie mogę go zrzucić dziad jeden sie uczepił hehe

hahahaha skąd ja to znam ;-) ja -3kg i ani w jedną, ani w drugą str. :-(

Hannah
Cudowny ten brzusio Twój ... pogłaskaj dzidzię od cioci :-D

A ja jestem chora :-( W weekend mi się spacerku zachciało i za lekko się ubrałam no i mam :wściekła/y: Katar jak nie wiem co, a do tego cały czas kicham i gardło mi dokucza :-(

Sprawiłam dziś Hani farbki i ma frajdę, bo maluje sobie i sama do siebie opowiada :-D

A w ogóle to spałam dziś jakieś 2godz. bo byłam na noc u mojej przyjaciółki i trochę popiwkowałyśmy sobie :-D Ale było super tak sobie pogadać z kimś od serca "na żywo"

Hania zaczęła żądać zmiany pieluszki po każdym siknięciu więc znów podjęliśmy próbę nauki na nocnik i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie jednak, bo już nie daję rady z tymi pieluchami :-(

Tosia witaj w klubie...Ja od soboty się kuruję.Też zaczęło się katarem i drapaniem w gardle.Dziś już o niebo lepiej,ale jeszcze nie rewelacja :tak: Kuruj się kochana.
Moja Iza też miała jakiegoś wirusa.W środę co chwilę trochę kupki robiła,jeszcze w nocy mi zwróciła,w czwartek już skarżyła się na ból brzuszka i biegunkę miała,w nocy znów zwróciła...Więc w piątek do lekarza pojechaliśmy.Jeszcze katar się przyplątał.
Na szczęście najgorsze już za nami,jeszcze tylko z nosa jej trochę leci.
A w piątek idę z Nią pierwszy raz do dentysty.Ciekawe jak to będzie :-p
Wolę z nią zacząć przygodę z dentystą póki nic się nie dzieje,żeby później nie bała się tak jak ja :-p

A w piątek idę z Nią pierwszy raz do dentysty.Ciekawe jak to będzie :-p
A idziecie do jakiegoś "specjalnego" dentysty takiego od dzieci czy normalnego? Daj znać jak poszło może i ja pójdę z Hanią, bo ona straszny cykor. Tylko z drugiej str. trzeba uważać żeby teraz nie zrazić dziecka.

A ja myślałam, że nie wstanę dziś z łóżka tak się rano źle czułam :-( Ale jak już Hania poszła to zebrałam się i już jest dobrze. Nadal mam katar i czuję gardło, ale niestety muszę wyjść z domu dziś na popołudniowy egz.:-( No i może wybiorę się do biblioteki po jakieś materiały do pracy mgr... ale decydować będę po kawie ;-)

cześć mamuśki !
ja również życzę wszystkiego co naj naj naj ! :-)

jutro znowu idę na usg, być moze dowiem się co i jak z tą owu, a jak nie to trudno...

tak mnie jajniki bolą,że mam nadzieję ,że już pękło jajo,bo zdechne normalnie z tego bólu ! chodzić nie mogę normalnie tak mnie boli !

masrtilla pękło jajo hahha dobre:)

my dostalismy po 19h telefon ze mojego P. babcia nie zyje, pojechał do poznania:(

reklama
Słoneczka moje ja od paru dni z pompa w ogrodzie i w kotłowni :(( a Wisła daleko...
Agacjone..no ceny macie zaporowe pomimo niezlych wypłat...hmm na 72052 wysłałam 50 smsów,,, teraz mam konto o tam do ..... tvn:(

Jestem w szoku....dziwny komentarz :((

No tak jak prawnik czasami cos napisze :)
to tak "ceny zaporowe" ze sporo liczycie w sklepie :) a co do Smsów to fundacja TVN i Caritas na powodzian :)))

Do góry