reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Słoneczka moje ja od paru dni z pompa w ogrodzie i w kotłowni :(( a Wisła daleko...
Agacjone..no ceny macie zaporowe pomimo niezlych wypłat...hmm na 72052 wysłałam 50 smsów,,, teraz mam konto o tam do ..... tvn:(

Jestem w szoku....dziwny komentarz :((

reklama
hej

dziewczynki jak tam sytuacja????

asia-myslaca

kurcze kochana nierozumiem Twojej wypowiedzi....jakie smsy? jakie komentarze???
albo śpie jeszcze i nie łapie albo niewiem:-D

a ja dzis znowu wkur....na meza....i to bez powodu, wczoraj bylo wieczorem ok a dzis wstalam spojrzalam na niego i jakby mnie piorun strzelil...nieodzywam sie do niego:wściekła/y:
wole byc poza domem niz z nim w domu siedziec:confused:

cześć dziewczynki !
rety ale ta woda narobiła nie ma co, mam nadzieję,że nie dojdzie do was i wszystko dobrze się skończy !

Hej dziewczyny!
Mam nadzieję że sytuacja sie już u was ustablizowała.
Marcy
Radwanice z tego co już wiem nie ucierpiały także mam nadzieję że już opadły nerwy.
Ja mieszkam na zachodzie Wrocławia, nie daleko Kozanowa. Ale Ślęza która tam wylała już dalej ma niski poziom. Bystrzyca nad którą mieszkam nam też już nie zagraża, a na Praczach Odrzańskich, Janówku wał był zagrożony, ale chyba już jest spokojnie.
Martilla
ja rosnę w niesamowitym tempie. Mam brzuszek taki jak w 15 tygodniu z Hanią i podrosłam z wagą jakieś 1,5 kg :/
Ale mdłości już przeszły, zmęczenie też jaky już troszkę mniejsze. W piątek idę na USG podglądać okruszka, a w 12 tyg mam USG genetyczne.
Pozdrawiam kobietki.

Ilonka,Marcy dajcie znać jak u Was sytuacja.
Hannah wklej na zamknięty jakieś fotki brzuszka :tak:

u moich rodzicow woda juz opada, mam nadzieje ze jakas fala nie przyjdzie.
ja juz w swoim domku, biore sie za obiad.

hej hej
a u mnie juz 4 pralka leci..nazbierao sie a potem czeka mnie prasowanie:/

hannah
wklejaj brzuszek i to juz.....:-)
a ja sie pochwale ze dzis zamowilismy juz okna do naszego domu i za miesiac beda juz montowac....ale to i tak kropla w morzu potrzeb:wściekła/y:
druga sprawa jaka sie pochwale jest to ze w ciagu 2tyg schudlam juz prawie 5kg....ale wspomagam sie tabletkami therm line2 i po nich wogole niemam ochoty na jedzenie..tylko pić mi sie chce....noi troche mi niedobrze po nich..mam mdlosci jakbym w ciazy yla...hehe ale nie jestem bo dopiero @ sie skonczyl:-D

reklama
Do góry