reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Bella
My też 3mamy kciuki :***

A ja wczoraj byłam u przyjaciółki i Hania zobaczyła, że jej córka (rok starsza od Hani) zrobiła siku do kibelka i przychodzi i mówi do mnie, że ona chce siku no to ją chce na nocnik, a ona, że nie że na kibelek i posadziłam ją i faktycznie się wysikała :-D:-D:-D Kurcze może zajarzy coś wreszcie :tak:

Ale najlepsze było w pociągu, bo Hania siedzi i nagle łapie się za pieluchę ja patrzę, a tam jej się wylewają siuśki :sorry: Przesikała bokiem pieluchę i była cała mokra łącznie z siedzeniem i podłogą :-p Dobrze, że miałam chociaż rajstopki i ciepło było bo bym musiała prosić przyjaciółkę żeby po mnie z ciuchami wyszła :-D

No a dziś się też nieźle dzień zaczął, bo rano zebrałam się do roboty, a kumpela mi mówi, że przecież ja mam dziś jeszcze dzień urlopu :cool2: hehehe zapomniałam na śmierć i wróciłam sobie do domku :-D

A tak poza tym to znów w domu jazda ze ślubnym i już zaczynam mieć powoli dość tego wszystkiego :no:

reklama
witam i ja:)
my po potkaniu sierpniówek 2008:) była bardzo fajnie! dzieciaczki super, Filip wiekszy od wszystkich o prawie poł glowy. dzieciaczki super sie razem bawily, nie obylo sie bez kłótni o zabawki:) ale ogolnie super:)

Bella
zdrowka dla Filipka. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)

xTosia
moj Fil posadzony na kibelek zawsze zrobi siku. czasami sam idzie do kibla i sciaga pory, wtedy ja za nim i szybko go sadzam i siku robi. na nocnik nie chce robic. moze kilka razy sie udalo. moze Hania zaczai i zechce robic na kibelek, trzymam kciuki:) sukces juz macie::)

Hannah spoznione zyczennia dla Was kobitki. Hania wyglada uroczo!

Ewelka
jak tam u Was ??? zalało was? oby nie. wczoraj przejezdzalismy przez warte i poziom wody byl nieciekawy. oby ta woda juz sobie poszla dosc szkód naraobiła.

spadam mały sie obudził. do zaśśś:)

hej kochane
Spoznione ale szczere zyczenia dla Hani

ilonka no pozalewane jest u nas...ciagle straz jezdzi pompuja wode waly ukladaja....

Ewelka
3mam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło :*

A ja się pochwalę, że moje dziecko dziś 4 razy zawołało, że chce siku na kibelek z czego 2 razy faktycznie zrobiła :-D Ale się cieszę i mam nadzieję, że jej to nie minie :sorry:

Ehhh biorę się za a6w i już mnie boli :-p dziś 3 serie po 8 powtórzeń ... chyba nie dam rady tego do końca zrobić, bo już mi jest b. ciężko. Zobaczymy co będzie dalej :confused:

hej witam wszystkich forumowiczów, jestem tu nowa ale mam nadzieje ze pozostane na dłużej mamy synka 2 miesiecznego więc jest o czym czytać :)
pozdrawiam

Tosia
nie poddawaj się! efekt na pewno będzie szokujący ! ;-) Gratulacje dla małej ! Może teraz będzie już z górki skoro załapała co i jak !

Ewelka
Rety ta woda w ogóle nie opada ???

Agacjone
jak Twoje zrzucanie zbędnych kg ? odezwij się !

WSZYSTKIM WASZYM POCIECHOM ŻYCZĘ SUPER DNIA DZIECKA !!! :-D

mpm
Witam i zapraszam serdecznie w imieniu moim i Haneczki :-D

Uuuuu a tu widzę znowu zastój :confused: Dawać i pisać lasencje.

A my mamy ogromny postęp w nauce siusiania :tak: Hania już częściej woła sama, że chce siku, ale nadal to ja czuwam nad tym i pytam czy jej się chce. Teraz siedzi, bo zawołała, ale coś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie :-p
O 15:00 przyjeżdża po mnie i Hanię mój teściu i jedziemy do nich, bo mąż w pracy. Jestem w szoku, bo chciałam przyjechać do nich autobusem, a on mi dzwoni, że wziął lawetę swoją (bo osobowe mają w naprawie) i przyjedzie po nas :sorry2:

A tak to się jeszcze pochwalę, że Hania mówi już pełnymi zdaniami :-D Także idzie z nią pogadać hehehe.

hej
a ja siedze kur....sama i rycze bo juz mam dość zycia z M....zaczynam powoli zalowac ze wogole go spotkalam na swoeje drodze....odechciewa mi sie wszystkiego...a najbardziej zycia z nim:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:) hej kochane
a ja wróciłam w koncu i chyba na dobre bo ma serdecznie wszystkiego dośc...czytanie nadrobie mam nadzieje a wy laski mi tu pisac co się u was dzieje w skocie i co tu tak pusto:-)
agacjone na prv prosze coś więcej kochana a pomożemy, a przynajmniej wysłuchamy....:-)buzia

Do góry