reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ilonka a gdzie brat mieszka?? ja tez koło wrocka jak mnie zaleje to strace wszystko:-(

u mnie masakra przylazła @ i nie mam sił...

reklama
on w samym wrocku przy odrze, :/ nadodrze czy jakos tak, dokładnie dwie ulice od rzeki.

a to widok z mojego pokoju

Ostatnia edycja:
no kojarze.....kurcze nie dobrze mam nadzieje ze nie zaleje.....mają zalać ul.opatowicką i Mokry Dwór mam nadzieje ze mnie nie dopadnie ja mieszkam w Radwanicach koło wrocławia teraz i normalnie mokry dwór jest przez łaki niedaleko mnie widać na mapie dobrze.....masakra...

u nas juz wały sypią. :/ od wczoraj poł metra stan w rzece. najgorsze jest ze wszystkie trzy rzeki plynące przez miasteczko moich rodzicow maja przekroczony stan alarmowy.

Ilonka
jak się czujesz?:-D hehe a Fliper słodki :-)

współczuję tych powodzi, rety taka tragedia ! jak to można w jednej chwili wszystko stracić !

byłam dziś u lekarza, wiem tyle że owu jeszcze nie było ,a dziś już 17 dzień cyklu ! za tydzien idę znowu i wtedy się okaże czy owu w ogóle byla, jeśli nie pewnie ginka przepisze mi coś na to... oby mi później z tego bliźniaki nie wyszły !!! ;-)

masakra u ciebie......koło mnie jest wał widze go z okna....ale nie widac wody na razie....i oby nie było widać....Fliper jest super:) zmienił się troszke:-) wydoroślał:-)

martilla oby się udało w końcu...:-) trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Hejo
A ja dopiero weszłam do domu chwilę temu, bo miałam dziś psychologa. Hania śpi sobie słodko i tak jak na nią patrzę to mam ochotę ją wycałować całą :-D
Mąż wybył więc mam czas dla siebie, a raczej na przyszykowanie ciuchów na jutro i pójście spać, bo wcześniej do pracy idę :tak:
Kurcze u nas są organizowane w mieście juwenalia i jutro gra Pokahontaz i Hey i nie pójdę, bo nie mam co z Hanią zrobić, a koncerty zaczynają się od 20 :-:)-( A tak chciałam na Pokahontaz iść :-(

reklama
Witam kobietki po długiej nieobecnosci. Rzadko piszę bo poprostu mam mało czasu. A wieczorem padam jak mucha . Czasami razem z Fifim zasypiam o 20.00. Wogóle nie jestem w stanie nadrobic tego co napisałyście . Wiec przepraszam za to . mam nadzieje ze się nie pogniewacie.

Pochwalę się że wczoraj miałam robiony tatuaż tylko ze biologiczny. ta sama zasada co normalny tylko ze barwniki inne. Więc utrzymuje sie do 5 lat. Poprostu sam zanika powolutku. Na poczatku miałam znieczulenie , ale ono trzyma tylko godzine . I po tem było na zywca. Bolała, krew sie pojawiała. Ale dałam radę . w sumie to trwało 4 godziny. Bo moja skóra nie chciała przyjmowac wogóle barwnika. Ale sie udało. Postaram sie wkleić zdjęcia na zamkniętym .Tylko moga być troche niewyraźne.

Do góry