reklama
no kojarze.....kurcze nie dobrze mam nadzieje ze nie zaleje.....mają zalać ul.opatowicką i Mokry Dwór mam nadzieje ze mnie nie dopadnie ja mieszkam w Radwanicach koło wrocławia teraz i normalnie mokry dwór jest przez łaki niedaleko mnie widać na mapie dobrze.....masakra...
Ilonka
jak się czujesz?
hehe a Fliper słodki :-)
współczuję tych powodzi, rety taka tragedia ! jak to można w jednej chwili wszystko stracić !
byłam dziś u lekarza, wiem tyle że owu jeszcze nie było ,a dziś już 17 dzień cyklu ! za tydzien idę znowu i wtedy się okaże czy owu w ogóle byla, jeśli nie pewnie ginka przepisze mi coś na to... oby mi później z tego bliźniaki nie wyszły !!! ;-)
jak się czujesz?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
współczuję tych powodzi, rety taka tragedia ! jak to można w jednej chwili wszystko stracić !
byłam dziś u lekarza, wiem tyle że owu jeszcze nie było ,a dziś już 17 dzień cyklu ! za tydzien idę znowu i wtedy się okaże czy owu w ogóle byla, jeśli nie pewnie ginka przepisze mi coś na to... oby mi później z tego bliźniaki nie wyszły !!! ;-)
masakra u ciebie......koło mnie jest wał widze go z okna....ale nie widac wody na razie....i oby nie było widać....Fliper jest super
zmienił się troszke:-) wydoroślał:-)
martilla oby się udało w końcu...:-) trzymam kciuki
martilla oby się udało w końcu...:-) trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
xTosia
Cudowna Haneczka
Hejo
A ja dopiero weszłam do domu chwilę temu, bo miałam dziś psychologa. Hania śpi sobie słodko i tak jak na nią patrzę to mam ochotę ją wycałować całą![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mąż wybył więc mam czas dla siebie, a raczej na przyszykowanie ciuchów na jutro i pójście spać, bo wcześniej do pracy idę
Kurcze u nas są organizowane w mieście juwenalia i jutro gra Pokahontaz i Hey i nie pójdę, bo nie mam co z Hanią zrobić, a koncerty zaczynają się od 20 :-
-( A tak chciałam na Pokahontaz iść :-(
A ja dopiero weszłam do domu chwilę temu, bo miałam dziś psychologa. Hania śpi sobie słodko i tak jak na nią patrzę to mam ochotę ją wycałować całą
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mąż wybył więc mam czas dla siebie, a raczej na przyszykowanie ciuchów na jutro i pójście spać, bo wcześniej do pracy idę
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Kurcze u nas są organizowane w mieście juwenalia i jutro gra Pokahontaz i Hey i nie pójdę, bo nie mam co z Hanią zrobić, a koncerty zaczynają się od 20 :-
reklama
Witam kobietki po długiej nieobecnosci. Rzadko piszę bo poprostu mam mało czasu. A wieczorem padam jak mucha . Czasami razem z Fifim zasypiam o 20.00. Wogóle nie jestem w stanie nadrobic tego co napisałyście . Wiec przepraszam za to . mam nadzieje ze się nie pogniewacie.
Pochwalę się że wczoraj miałam robiony tatuaż tylko ze biologiczny. ta sama zasada co normalny tylko ze barwniki inne. Więc utrzymuje sie do 5 lat. Poprostu sam zanika powolutku. Na poczatku miałam znieczulenie , ale ono trzyma tylko godzine . I po tem było na zywca. Bolała, krew sie pojawiała. Ale dałam radę . w sumie to trwało 4 godziny. Bo moja skóra nie chciała przyjmowac wogóle barwnika. Ale sie udało. Postaram sie wkleić zdjęcia na zamkniętym .Tylko moga być troche niewyraźne.
Pochwalę się że wczoraj miałam robiony tatuaż tylko ze biologiczny. ta sama zasada co normalny tylko ze barwniki inne. Więc utrzymuje sie do 5 lat. Poprostu sam zanika powolutku. Na poczatku miałam znieczulenie , ale ono trzyma tylko godzine . I po tem było na zywca. Bolała, krew sie pojawiała. Ale dałam radę . w sumie to trwało 4 godziny. Bo moja skóra nie chciała przyjmowac wogóle barwnika. Ale sie udało. Postaram sie wkleić zdjęcia na zamkniętym .Tylko moga być troche niewyraźne.