reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witajcie kochane:)
AGACJONE cześć kochana:) Z okazji urodzinek życzę zdrówka szczęścia i tego co tylko sobie zapragniesz!!!niech to o czym marzysz się spełnia i niech Twoje serduszko radość wypełnia!!niech nad Twoją główką zawsze świeci słońce, a Twoje serce niech zawsze będzie życzliwe i gorące:-):-):-)

A u Nas średnio mąż mnie wnerwia ale to nie tu musze szybko za sprzątanie się brać dopuki mały śpi....

ILONKA mam nadzieję ze Filipek zaakceptuje malutkiego i uda ci sie coś zarobić...ja na razie odeszłam od tej decyzji zeby pilnować dzidzie, bo sie wyprowadze a dziecko inne zostanie na lodzie ...a juz by sie przyzwyczaiło....szkoda by było mi tak zostawic dziecko...

reklama
ja dzisiaj jestem padnięta Gabi w nocy dała mi popalić ... walczymy z górnymi jedynkami ... już nie wiem jak jej pomóc :) teraz mała usnęła więc mam troszkę czasu by ogarnąć chatę i zacząć się pakować bo na 3 dni jadę do mamy z małą bo mąż wyjeżdza ...

Karlita.. to widze że mamy podobnie mój mały(wojtuś) też mi daje popalić w nocy....dom musze ogarnac ale mi się nie chce..a z tym wyjazdem to fajnie masz ja wybywam za trzy tygodnie do rodziców:-)
A powiedz kochana skąd jesteś??

Witam kochane

Karlita
Miło, że do nas dołączyłaś :tak:

Agacjone
Wszystkiego naj...naj...naj...sama wiesz co jest dla Ciebie najlepsze i czego pragniesz więc życzę niech się spełni :**

Dobry wieczór!!
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla jubilatki:-)
Witam nową mamusię-ja już wypatrzyłam,że jesteśmy z jednego miasta:tak:
My dziś pojechaliśmy sobie do Nałęczowa na basenik w spa i zonk...coś tam robią i do końca m-ca nieczynne:-( także dziś nie popluskaliśmy się...ale zgłosiłam małego do nauki pływania i może tym razem uda się dostać-bo w zeszłym roku nam się nie udało.
Dobrej nocy-spadam bo mam pobudki o 6 rano :-(,ale walczyłam na kompie-bo mam za mało pamięciochy i mi zwisa non stop a dałam filmik na bobasach jak młody sam śmiga:-p paaa

hej kochane...:-)
u nas cieplo na dworku z samego rana,ale na dwor z mala nie pojde bo smarkata jest :-p:-p:-p
W niedziele namowila mnie bratowa na farbowanie wlosow na blond wiec pojechalysmy do rossmana po farbe i zamiast na te moje ciemne kudly kupic rozjasniacz to my farbe koloryzujaca ktora schodzi po 28 myciach wiec wogole nic nie widac :tak:i sciela mi tez wlosy wiec w niedziele bylo ok ale jak zobaczylam jak wygladam w poniedzialek to zadzwonilam do kumpeli i mi poprawila bo wygladalam jak by mi nalozono garnek na glowe :-D ale teraz jest juz ok....wlasnie mi mala ryczy bo nie lubi bluzek lub swetrow na zamkach :zawstydzona/y:i sie nerwi bo probuje je rozpinac a mnie szlag jasny trafia :no:

Agacjone spoznione ale szczere zyczonka...wszystkiego naj naj najlepszego :-p
kaczucha to teraz dwa tyg nie mozesz jezdzic na basen :-pi musisz tu do nas pisac a nie relaksowac sie :-p:-pa maly smiga swietnie
Karlita witamy nowa mamusie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witojcie:-)
hehe-dzięki-sam,bez 3mania za łapkę tupta od paru dni:-) (mowa tu o dworku-bo w domu sam od dawna śmiga)
kupiłam dziś małemu siedzisko do wożenia go na rowerze-z przodu.Oczywiście teraz się boi więc mam czas żeby go przyzwyczaić i oswoić z tym ;-) tradycyjnie pobudka o 6:15-normalnie jak w zegarku...dopiero wstał i zamiast być radosnym wyspanym bąbelkiem to on co-koncertuje.wrrr. Chyba sobie nie posiedzę.miłego!!:-D

Do góry