reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej laski:)
Muszę sie pochwalić ze mój Wojtuś sam wstaje juz przy czymś(meblach)i niepewnie próbuje juz chodzic przy nich:-)

A co u Was czemu tak pusto tu:-( nie mam z kim pogadać:-) laski czy te pity was już całkiem wciągnęły??

Hej laski no co z Wami. Nie mam co czytać.
Ja prawdopodobnie w maju jadę z mężem na wesele aż do Zakopanego. My to jeszcze pół biedy z dojazdem ale pewnie te 6 godzin pojedziemy ale młoda para jest ze Szczecina. Nie mam zielonego pojęcia czemu aż tak daleko chcą ten ślub.
A tak poza tym to wczoraj byłam z Kewinkiem w domowym przedszkolu. Tak narazie się rozglądam co gdzie i jakie warunki. Ona nawet nie bierze dużo. Ma grupę 15 osobową i miesięcznie 300 zł. A dzisiaj idziemy do prywatnego przedszkola. Płaci się 395 zł ale jest znacznie bliżej niż domowe no i po drodze do pracy męża a przy domowym musimy jechać samochodem i jeszcze cofać się. Będziemy musieli przeanalizować za i przeciw.

Hej kochane :-)
Ja niestety w ciągłym biegu :-( w pt. następny egz. za tydz. w czw. muszę oddać rozdz. pracy mgr,a przydałoby się nawet ze 2 :-( Także myślę, że najbliższe 2 tyg. będę tu bardziej gościem niż stałym uczestnikiem, ale na pewno o Was nie zapomnę moje drogie :tak::tak:
Także obiecuję Wam, że jak już się odgrzebię ze szkoły to zacznę się znaczniej udzielać :-D

Muszę Wam powiedzieć, że zaliczyłam ten pieprzony egz. na 3- i nie było lepszej oceny. Chyba wszyscy, którzy cokolwiek napisali dostali taką ocenę. Ale i tak się cieszę, bo mam stres za sobą ... znaczy się jeszcze pt. ale mam nadzieję, że tu pójdzie łatwiej.

Pisałam ostatnio z Anekhą, która serdecznie Was pozdrawia.

Wyjazd w góry udał się super, chociaż kosztował nas kupę kasy, ale i tak jestem zadowolona :-D

Mąż dzisiaj posprzątał całe mieszkanie ... no oprócz sanitariatów, ale i tak jestem w szoku ;-)

hej laski:-)
Witam nową mamusię :-) zapraszamy do pisania:-)narzekania,radzenia się i co tylko można:-) hehe full serwis:-)

u mnie jakiś dołek mnie złapał...ale to na zamkniętym opisze jak bede miała chwilkę....
buziaki
w końcu cos się ruszyło tu bo normalnie pustki ...

Tosia gratuluję egz. ważne ze zdany:) i mam nadzieje ze następny będzie też zaliczony:-)

full servis powiadasz ok ;)
w miarę możliwości czasowych będę pisać ;)

fajnie będzie pogadać z innymi mamuśkami ;)

ale teraz szybciutko mówię dobranoc bo jestem padnięta ;)

hej

a ja w pracy, do 21 standard:-D

witamy nowa mamusie im nas wiecej tym lepiej:-)
ilonqa myslalam ze ten samochod sie rozpadnie na koncu drogi:-D:szok:

reklama
hehhe ja tez miałam podobne wrażenie:)
mailam wam napisac wczoraj i zapomnialam:(o tej rozmowie z rodzicami 6msc chlopca ktorym mam sie zająć)
sorry ale kopiuje bo czasu nie mam:
no my po rozmowie. spoko ci ludzie... smieszne bo juz zapomnialam jak wyglada 6msc dziecko heheh
maly sam nie siedzi...nadal czesto spi...sam sie zabawia... powinno narazie byc spoko. do czasu kiedy nie zacznie broic:) Filip narazie bez zazdrosci... popisywal sie tylko...ale boje sie zeby nie przygniótł małego...albo go zabawka nie rzucił... bo bedzie nie zaciekawie. narzie odbieral malemu wszystko co mu dalam...wydzierał z rączki i koniec...od razu zapomniane zabawki stały się bardzo ciekawe.:0 29 pierwszy dzien próby...zobaczymy...wstepnie umówiliśmy się na tydzien przed swietami, to moj tydzien proby zobacze czy dam rade i jak Fliper na malego bedzie reagowal. mam nadzieje ze bedzie spoko bo chociaz na swoje wydatki zarobie. to duza odpowiedzialnosc ale co robic. przez ta zime mamy krucho z kasa bo ogrzewanie na gaz...i rachunki nas zjadaja,, niech przyjdzie wiosna bedzie juz mnie tych oplat.

Do góry