reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

cześć laski :-)
bella-ale Ci fajnie z tym netem-ja nigdy o czymś takim nie słyszałam
Ha-NN-aH-bardzo fajny pokoik:-)

u nas już w miarę,bez gorączki ale apetycik taki byle jaki:-( siedzimy w domku mimo słonka,bo trochę zimno a poza tym po tych gorączkach wolę go nie narażać na jakieś infekcje.także trochę nuda:-p

reklama
hannah

no pokoik poprostu piękny...a te paski przy drzwiach na scianie to tapeta????....a komódke gdzie kupiliscie?? bo b.fajna
.ehh kiedy ja bede cokolwiek urzadzac....:baffled: a
a mi wlasnie stuknał półmetek w pracy:nerd:

Ostatnia edycja:
hannah

no pokoik poprostu piękny...a te paski przy drzwiach na scianie to tapeta????....a komódke gdzie kupiliscie?? bo b.fajna
.ehh kiedy ja bede cokolwiek urzadzac....:baffled: a
a mi wlasnie stuknał półmetek w pracy:nerd:
Te paski są malowane, przyklejałam taśmę po taśmie. Malowałam je 2 dni.
A komoda IKEA, są jeszcze wyższe szafki i szafa w komplecie, ale narazie funduszy brak :/

hannah super pokoik!!! Piekny:) A te paski są wypasione:-) wasnie tez na nowym mieszkanku bede musiała zrobic coś takiego dla Wojtusia:-)dzięki za pomysły:-) te paski wykorzystam:-)jeśli mogę:-)))
A ja tak kaszle że aż normalnie mam czasem wrażenie ze się zesikam za przeproszeniem:-D masakra jakaś.......Mąż na delegacje jedzie jutro na cały dzień....a ja nie mam sił z tym Wojtkiem jest taki paskudek przez to choróbsko...

wita z rańca:) u mnie średnio ze zdrówkiem...i w dodatku jestem sama...oj mam dośc niech te zimsko się kończy!!! a co u Was kochane?? buziaki

Ha-NN-aH
Wow no pokoik godny pozazdroszczenia :tak:

Ja tylko tak na chwilkę, a odezwę się pewnie dopiero w okolicach niedzieli, bo w pt ten egz. mam i to ostatni termin, a jeszcze nie wiele umiem :-( Uczę się tylko wieczorami więc poświęcam temu nie więcej jak godz. bo potem padam na twarz i zasypiam :-( Chyba tego nie zaliczę i będę miała komis :-:)-:)-(

No nic siadam do nauki bo mam 50 min spokoju bez Hani i męża :*

Witam
Ja tylko tak na chwilkę wpadam powiedzieć że od dzisiaj nie mam na czym siedzieć w salonie. To znaczy sprzedaliśmy nasz komplet wypoczynkowy i teraz około 2 tygodni musimy czekać na narożnik. Pozostało nam siedzenie tylko na krzesłach od stołu ale to nie to samo. I nawet nie sądziłam że tak szybko to sprzedam. Dałam wieczorem w niedziele ogłoszenie na stronie internetowej radia elka a następnego dnia nie mogłam opędzić się od telefonów. Zaraz jedna babka przyjechała zobaczyła wpłaciła zaliczkę i dzisiaj zabrała. Przy dobrych wiatrach to może uda się go dostać w przyszłym tygodniu.

Hannah
o rety jaki piekny pokój ! Nie mogę się napatrzeć ! Ja to sobie mogę pomarzyć o taki urządzaniu, przynajmniej do czasu aż się gdzieś przeprowadzimy, a na razie się nie zanosi ;-)

xTosia
powodzenia na egz !

Karolina
to się szybko uwineliście ze sprzedażą tylko szkoda,że teraz nie ma na czym siedzieć hehe wrzuć fotki jak już będziecie mieć nowy nabytek

a u mnie nic nowego, jutro i po jutrze mam wolne w pracy, a potem cały weekend zapierdzielam, w każdym razie to jakaś odskocznia w staraniach o bobo i mam nadzieję,że teraz pójdzie to sprawnie, bo inaczej Hannah mnie wyprzedzi i zostanę na szarym końcu :p

reklama
Martilla
No fotki na pewno dam jak już będzie wszystko co ma być. teraz w piątek dojedzie półka i komoda potem właśnie narożnik i pozostaną jeszcze jakieś dodatki. Eh pozostaje czekać.

Do góry