reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Ilonka
już dawno nie piłowane i takie mało kształtne , ale tipsów nie potrzebuję póki co;-)

kurde chyba sobie jakiś kolor machne na pazurach ;-) to wszystko przez Was:-D

Ostatnia edycja:
MARTILLA NO FATYCZNIE FAJNE.
agacjone a ty z czego robisz? akryl czy co?? bo se gubie?:0

ilonka
ja tez sie jeszcze w tym gubie...tych technik to jest pełno..ja narazie sie skupiam na robieniu żelowych i jakies tam ozdoby....musze sobie kupic białe tupsy zeby mozna bylo frencza robic..bo niektore to rysuja lakierem ta kreske biala alemi to sie beda rece trzesły...:-D:-D wcale nie jest takie proste jak by moglo sie wydawac...piłowac sie musze nauczyc, przyklejac te paznokcie..itp...

i pomyslalam sobie ze jak mi sie to spodoba to od wrzesnia pojde do jakiejs policealnej szkoly i na kosmetyczke....niemowie zeby zaraz gdzies pracowac po tym ale tak dla siebie...nauczyc sie porzadnie malowac, brwi robic, masaz twarzy jakies maseczki itp....ale do wrzesnia daleko:sorry:

znowu oglądam licealne ciąże na mtv, rety nie wyobrazam sobie zostać matką mając 16 lat

to i ja sie pochwale swoimi tylko ze ja mam zel juz na swoich i mam tylko do opuszka i tylko samym lakierem pociagniete bez bajerow :-p
agacjone...no niezle jak na 1 raz ;-)
martilla sliczne masz te swoje raciczki :-p

Załączniki

• RSCN0693.jpg
    RSCN0693.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 42
Nie było mnie tylko chwilę, a tu całkiem paznokciowo się porobiło. Patrze na swoje przesuszone ciągłym myciem rąk pazurki i aż mi się żal ich robi... No ale nie założę tipsów, bo bałabym się robić cokolwiek przy Mariczce...

reklama
Do góry