reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone
ja nie obgryzam :-) jak chcesz to Ci foto zaraz wyśle:p

Ilonka
ja też pranie od rana magluję, jedź jedź odpoczniesz trochę

reklama
Wiolka, Ilonka - dziękuję w imieniu Karolki :tak:
Agacjone - ja też się piszę na tipsy ;-) ale poczekam najpierw jak długo ci się będą trzymać :-p:-D:-D żartuję oczywiście ;-)

a my juz dzis wywozimy synalka do babci...:-) ja jutro do szkoly a mężunio bedzie robil porzadek ze scianami bo taka mamy wilgoc ze masakra....chalupa u tesciow nie ocieplona i mamy co mamy....sciany na gorze to wygladaja jakbysmy w jakiejsc starej przedwojennej kamienicy mieszkali....:wściekła/y:
jakbym miala aparat naladowany to bym wam pokazala moje dzielo....ale nienaladowany to nici z tego...:-)
wlasnie zrobilam sobie sciage na niedzielny egzamin bo nawet zero nauki bylo z mojej strony nawet dobre niewiem co mam na sciadze...hehe

aha co do sikania na nocnik to moj Fliper bardzo dobrze wie gdzie siusiu, nawet zapytany idziemy siusiu odpowie tak, kierując sie w strone łazienki...po czym jak wyjmuje nocnik to on w "nogi" i spierdacza mi po domu śmiejąc sie w glos:/ tak wiec narazie gonić go nie mam już sil. a ostatnio biegal bez pieluchy, nocnik mial ustwiony przed tv i mial mówione ze jak siusiu to ma siadac na niego...po czym filip tak ogladał bajkę ze zapomnial usiąść na nocnik w kałuży zrobił "tupu tupu" i w nogi... eh

ale sie uśmialam z nocnikowej opowiesci:-D:-D:-D

Ilonka
mam nie pomalowane ,ale postaram się zaraz jakieś foto wrzucić:-)
a może spróbuj małemu pokazać jak sikają duże chłopaki ? na stojaka do kibelka :-) moze mu się spodoba i będzie wołał ?

jpg.gif
DSC03370.jpg (20,6 KB)

to moje dzieło

Załączniki

• DSC03370.jpg
    DSC03370.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 48
na allegro sobie kupilam zestaw startowy i plyte z nauka...ale plyta jest do dupy wiecej tam jest akrylu...ja jeszcze pamietam mniejwiecej co mi kiedys koleznka robila tipsy....w necie tez jest sporo filmikow....moze nie profesjonalnych ale wiadomo chociaz co i jak po kolei.....

ja to zapraszam na pazurki narazie jest gratis bo sie ucze:-D:-D

ciesze sie ze sie podobaja:-)

reklama
Do góry