reklama
agacjone23
Fanka BB :)
a my juz dzis wywozimy synalka do babci...:-) ja jutro do szkoly a mężunio bedzie robil porzadek ze scianami bo taka mamy wilgoc ze masakra....chalupa u tesciow nie ocieplona i mamy co mamy....sciany na gorze to wygladaja jakbysmy w jakiejsc starej przedwojennej kamienicy mieszkali....
jakbym miala aparat naladowany to bym wam pokazala moje dzielo....ale nienaladowany to nici z tego...:-)
wlasnie zrobilam sobie sciage na niedzielny egzamin bo nawet zero nauki bylo z mojej strony nawet dobre niewiem co mam na sciadze...hehe
jakbym miala aparat naladowany to bym wam pokazala moje dzielo....ale nienaladowany to nici z tego...:-)
wlasnie zrobilam sobie sciage na niedzielny egzamin bo nawet zero nauki bylo z mojej strony nawet dobre niewiem co mam na sciadze...hehe
agacjone23
aha co do sikania na nocnik to moj Fliper bardzo dobrze wie gdzie siusiu, nawet zapytany idziemy siusiu odpowie tak, kierując sie w strone łazienki...po czym jak wyjmuje nocnik to on w "nogi" i spierdacza mi po domu śmiejąc sie w glos:/ tak wiec narazie gonić go nie mam już sil. a ostatnio biegal bez pieluchy, nocnik mial ustwiony przed tv i mial mówione ze jak siusiu to ma siadac na niego...po czym filip tak ogladał bajkę ze zapomnial usiąść na nocnik w kałuży zrobił "tupu tupu" i w nogi... eh
ale sie uśmialam z nocnikowej opowiesci
**ewelka**
mama Wiki :)
agacjone
na co czekasz pochwal sie jak zrobilas
agacjone23
agacjone
no juz juz laduje ten aparat...hehe pare chwil trzeba poczekac:-)
agacjone23
Załączniki
agacjone23
na allegro sobie kupilam zestaw startowy i plyte z nauka...ale plyta jest do dupy wiecej tam jest akrylu...ja jeszcze pamietam mniejwiecej co mi kiedys koleznka robila tipsy....w necie tez jest sporo filmikow....moze nie profesjonalnych ale wiadomo chociaz co i jak po kolei.....
ja to zapraszam na pazurki narazie jest gratis bo sie ucze
ciesze sie ze sie podobaja:-)
ja to zapraszam na pazurki narazie jest gratis bo sie ucze
ciesze sie ze sie podobaja:-)
reklama