reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

A ja tak z innej beczi. Powiedzcie mi kobietki jakich pieluch uzywacie dla dzieci?? Bo chciaam się na jakieś tańsze przezucić bo dosownie zbankrutuję przez te pampy.My uzywamy pieluchomajtek Huggies lub zwykłe ieluchy Huggies. ale teraz podroząły i szukam czegos tańszego ale wyprubowanego. Nie chcę kupować w ciemno i pakowac się w kolejne wydatki jeśli okaża się złe.
Próbowłam już prawie wszytskich. Te najlepsze zaraz po Pampersach są Tesco pieluszki. Dosłownie tak się nazywają. Dada były przesikiwane szybko i były dosyć sztywne. Za paczkę płacę 37 zł :-)

reklama
Hannah
A Ty już po obżarstwie tłusto-czwartkowym?;-)

ps.ja też już bym chciała testować rózne marki pieluch :-D tzn na swoim dziecku oczywiście hehe

Ja dzisiaj nawet pączka nie zjadłam.Jakoś ochoty nie mam...Za to wkurza mnie wszystko :wściekła/y: Ale tak to jest jak @ się zbliża :sorry:
A u mnie wieje cholernie wiatr i do tego sypie jak diabli.

u mnie tez sypie a ja z 10 min temu wrocilam z mala z dworu ale jak wrocilysmy to miala poliki czerwone ale jej sie na dworze podobalo :-)

Koniec świata, właśnie obudziłam się obolała na podłodze ;/ Tuliłam dziecię po zabawie na kocyku i tak nam się obu kimnęło ;/

A ja sobie zjadłam jednego pączka a co. W sobotę prawdopodobnie pojedziemy z mężulkiem i ze znajomymi do Poznania może do kina. W ramach niedzielnych walentynek. A tak to nuda

a ja tez zrobiłam faworki:) mąż się najadł nauka moja co do prawka srednio szła ale po całym dniu robieia testów tewraz ciagle mi sie udaje zdac więc może mi sie uda a jak nie to ide znów:) nie ma co kiedyś trzeba zdać:-phehe

reklama
Marcy - zdasz spokojnie, my tu za ciebie kciuki trzymamy, więc nie ma innej możliwości :-D ja zawsze przed egzaminem sobie mówiłam, że głupsi ode mnie zdawali, więc ja też zdam - i udało mi się nie oblać żadnego ;-):-D

Legajka - mi się jeszcze nie udało zasnąć z Karolka na podłodze, ale mojemu mężowi i owszem :-D parę razy się zdarzyło, że wyszlam na pół godz do sklepu, wracam, a mąż z Karolką śpia smacznie w salonie na podłodze :-D:-D rozkoszny widok ;-)

ja wczoraj 2 pączki zjadlam :zawstydzona/y: faworków nie robię, bo nie ma kto jeść - mój mąż słodkiego właściwie nie je, a Paula się wiecznie "odchudza" (tzn oficjalnie się odchudza, a po cichu zajada się słodkościami :-p). u nas też od wczoraj sypie to cholerstwo - już mam powoli dosyć :wściekła/y::wściekła/y: wiosny juz mi się chce na maxa :angry:

Do góry