reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Ewelka tzn Wikunia:
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Sto lat smerfetkoooooooooooooo

hehe niech wam bedzie laski ze ja lasak jak kazda z was

a ja nadal @ nie mam:no::no::no: kurde blaszka co jest grane:szok:

:-:)-:)-:)-:)-:)-( Hania ma znów kaszel :no::no::no: poryczę się zaraz :-( Jutro znów do lekarza i ze sobą i z małą. A byłam w pt.u pediatry i wszystko było ok :-:)-:)-( Póki ja się nie wyleczę ona też nie będzie zdrowa na pewno więc jak mi jutro lekarka nie przepisze jakichś leków to mnie szlag trafi chyba. I na bank biorę L4 w d....mam czy to tylko przeziębienie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Idę przewietrzyć jej pokój i swój i położę mokre ręczniki na kaloryferach....tylko czy to coś pomoże :-(

Hejka :-) Oczywiście noc nie przespana za mną :-( Do tego Hania wstała ok 6:40 i d...blada z dalszego spania :-( Do lekarza idziemy dziś całą rodziną, ale dopiero na 19:00 ciekawe co nam powie...

Mąż do pracy pojechał, a ja siedzę z Hanią w domku licząc na L4 od lekarza. Muszę uśpić małą i zabrać się za obiad, ale ona coś strasznie pełna energii jest więc chyba najpierw przygotuje obiadek, a potem ją uśpię :tak:

No to się biorę, żeby mi mąż nie zarzucił, że w domu siedziałam i nic nie zrobiłam ;-)

hej,
nie zapadłam w sen zimowy, a szkoda bo męczę się jeszcze z tym moim przeziębieniem, a najchętniej poszłabym spać na tydzień i obudziła się już zdrowa ... łeb mnie tak boli ,że normalnie szok ! a w pracy byłam dzisiaj i ledwo żyje...

a u mnie bez zmian ze spaniem...teraz mały sie bawi na macie i piszczy:) :szok: a ja zaraz biorę sie za ugotowanie ryżu do obiadku chce żeby maż miał cieplutki:) no i muszę sie zabrać za robienie kartki na chrzest bo jestem chrzestną i dla siostry bo ma urodziny 28:) a chrzest 29:) więc nie mam za dużo czasu:)

reklama
Hejka

Ehhh a my....ja przeziębienie z L4 do pt. Mąż ostre przeziębienie z antybiotykiem, a Hania zapalenie oskrzeli z antybiotykiem :-( No i zmiana nazwiska na Chorusińscy w pełni zasadna :-(

A ja jeszcze muszę się teraz ubrać i iść do sklepu :no:

Do góry