reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

a ja ugotowalam pożal sie boze ta zupe i nic specjalnego...a tak byla zachwalana w necie....:wściekła/y:
ide sie troche polozyc bo jestem taka jakas zmecozna, zadnej werwy do zycia najlepiej to bym lezala....wogole to czuje ze mi sie prztylo bo taka ciezka jakas jestem...hehe
owulacjone mam to chyba dlatego tak sie czuje....
do nastepnego:-)

reklama
a nie nic:-D hehehe

arla
rób tego testa!!

a mnie tak zęby bolą od zatok, normalnie cała szczęka , już 3 dzień się z tym męcze... i brzuch troche boli na dole. oby nie na @ !

dostalam chyba @, chyba bo ja narzie mam 3 plamy brązowe- mam nadzieje ze sie to rozkreci
mialyscie moze takie cos???? kurde zawsze mnie od razu zalalo na czerwono a teraz ......

czy ja nie moge miec choc raz cos noramlnie???????

Ostatnia edycja:
reklama
Arla
I jak dalej taka skąpa ta @? Może to przez stres...uciesz się, że ją masz to się pewnie poleje i niebawem będziesz pisać, że masz już dość :-p

Do góry