reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
xTosia kurcze trzymajcie się tam cieplutko....zdrówka życzę
Arla testuj się słonko:) czekamy mam nadzieje ze po twojej myśli, nie ma co czekać i sie denerwować.

Arla
Marcy ma rację, testuj i pisz co i jak? Ja też mam nadzieje, że będzie po Twojej myśli.

Kurcze okazało się, że mam w tą sob. kolokwium i muszę się uczyć, a raz, że w ogóle mi się nie chce, a dwa, że przy Hani strasznie ciężko jest mi :-(

No nic Hania śpi to idę zrobić 2gie danie.

hej
ilonka a po co ty sprzedajesz??? na druga dzidzi sie nie przyda????? od nowa bedziesz wszysko kupowac??;-);-)
a my sobie siedzimy w domku wiaterek wieje jak tralaalla....ide zupke gotowac z kapustki pekinskiej....
a tak na marginesie dodalam na NK zdjecie..3w1...takze chetne zapraszam do lookniecia.....:-D:-D

A mój mały spał dzis od 0.00 o 1.00 sie przebudził, dałam mu jesc i spał do 9 teraz spi. A ja ledwo siedze jestem zmęczona jak nie wiem, ale tez sie musze przestawic bo to mozna zgłupiec! wczoraj go przetrzymałam od 21 do 0.00 i spał całą noc z małymi stękaniami , ale musiałam stopniowo go przestawiac! modle sie żeby dzis było podobnie bo umre chyba...

Arla czekamy na wieści.....buziaki

A xTosiu kurcze wcale sięnie dziwie ze ci sie nie chce...jeszcze chora i dzidzia marudzi pod noskiem, i pogoda do bani....trzymaj sie

Marcy
Gratulacje, chociaż jeszcze to nie koniec, bo jak się Mały przestawi to faktycznie kolej na Ciebie :tak:

A Hania spała w południe 20 min. więc będę miała wieczorem sajgon, a mąż znów będzie w pracy :-( Gdyby nie to, że potrzeba nam pieniędzy (np. za leki dałam wczoraj ponad 100 zł :szok:) to bym mu awanturę robiła.

No i oczywiście dziecko moje robi strajk głodowy więc muszę ją podkarmiać :no:

Muszę wziąć leki...nienawidzę tego :wściekła/y:

reklama
my na 17h jeziemy do lekarza z Flipera siusiakiem, no i z ta zielona non stop kupą, i sucha skóra. czuje ze cos jest nie tak a nikt nie chce z tym nic zrobic. mam strasznego juz agresora...teraz kolejna wizyta prywatna! kolejnny inny lekarz!!!! to juz chyba 10siąty! masakra. lekarz powinien byc z powołania a nie takie kkmioty...na samych takich trafiamy i to zakichany poznań. ehh
wpadne wieczorem bo wizycie.

Do góry