reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej...
u nas roczek dobrze wypadl...mala szybko padla miala duzo gosci i kazdy ja nosil hehe

xTosia wyslalam ci zaproszenie na nk

reklama
Ewelka wszystkiego najlepszego dla twojej niuni.

My Filipkowi robomy urodzinki 12 i 13 grudnia. Na dwie tury bo wszystkich na raz nie pomieszczę. A robimy wcześniej bo w swięta to kazdy ma swoją rodzinę i jakoś tak nie chcę w swięta robić . a przekładac na styczeń to wydaje mi się jakoś tak póżno. A ze termin porodu miałam na 11 grudnia to tak jakoś fajnie bedzie.

A pochwale się że ku mojej uciesze dostałam @ dziś rano i jestem przeszcześliwa:-)

jak sie wkleja zdjecia to na privie bym wkleila moją nowa fryzure...

Tam się jakiś album zakłada czy coś, ale ja nie wiem, bo nie wklejałam tam fotek.

xTosia wyslalam ci zaproszenie na nk

Odebrane :-D

Ehhh ja dalej chora...mąż w pracy...Hania moczy brudy dnia codziennego w wannie, a ja marzę żeby poszła expresem spać, bo wykorzystam to i padnę razem z nią :-D

Jutro siedzę w domu z małą i muszę coś na obiad wymyślić i nie wiem co...już mi się przejadło większość rzeczy :-( chyba zrobię żur ze śmietaną czyli tzw.zalewajkę :-D a na drugie nie mam pojęcia, bo dziś zrobiłam 91 kopytek, ale mojemu dziecku ani się śni je jeść więc tylko ja i mąż je zjemy, a dla Haniu trzeba coś wykombinować...może sos z piersi z kurczaka....bllleeee nie chce mi się myśleć o jedzeniu.

Arla Ty też jesteś super laska:) śliczne fotki na nk:) pozwoliłam sobie wejsc:)

Nooooo i niech mi tu koleżanka Arla nie pisze, że nie ;-)

Właśnie zrobiłam Hani picie w butelce od mleka bo tak to bym co min. latała z dolewką. Muszę ją oduczyć tego picia na noc, bo to źle wpływa na ząbki.

Wiktoria STO LAT kochanie
urodzinowe.jpg

dziewczyny poradzcie mi jak przestawić Filipka żeby jadł mi na noc przed kąpielą a nie po . Bo chcę mu zaczać myć zabki i wolałabym zeby jadał przed kąpaniem. A on ani mysli wziąć buitle wczesniej i zjeść. zresztą nauczył się zasypiać prz jedzeniu. No i mam problem.

dziewczyny poradzcie mi jak przestawić Filipka żeby jadł mi na noc przed kąpielą a nie po . Bo chcę mu zaczać myć zabki i wolałabym zeby jadał przed kąpaniem. A on ani mysli wziąć buitle wczesniej i zjeść. zresztą nauczył się zasypiać prz jedzeniu. No i mam problem.

Ehhh mam ten sam problem tyle,że z piciem na noc :-(nie mam totalnie pomysłu jak jej to wyperswadować z główki :-(

Kurde kicham jak najęta i zaraz mnie katar wykończy :-(

reklama
ja nadal najpierw kąpię, daję jedzonko i dopiero myję jej ząbki.
Spróbuj myć ząbki nawet gdy zaśnie. Hania bardzo często już śpi i wtedy szufluję jej w buzi, a ona tylko zasysa nadmiar pasty:-D:-p

Do góry