reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Mercy
Ty mi tu nie wyskakuj z tekstem jaka to ze mnie laska. Dziewczyna jak dziewczyna i tyle bez żadnej rewelacji
.
No kochana bardzo mi przykro, ale w pełni dołączam się do opinii Marcy :-p;-)

Dziewczyny muszę się pochwalić moim dzieckiem ... puściliśmy Hanię bez pieluchy i oczywiście nasikała do majtek, a kiedy jej je zdjęłam to poszła na nocnik i ... ZROBIŁA KUPKĘ :-D:-D:-D:-D:-D Od razu zaczęło ją na płacz zbierać, ale wszyscy w domu zaczęliśmy jej brawo bić i poszłyśmy wywalić do WC i była dumna z siebie, a ja z niej :-D:-D:-D

Mąż wybył do kolegi, a ja kładę się spać zaraz z Hanią bo odpadnę :-( Wczoraj pochwaliłam się mężowi, że mnie nic nie boli od jakiegoś czasu i dziś się pozbierać nie mogę :-( Do tego kichać zaczęłam i chyba mnie szlag trafi...niech już ten antybiotyk działa :-(

reklama
Dziewczyny na prawdę nie ma się czym zachwycać. I nie mówcie tak bo normalnie się czerwienie:zawstydzona/y:
xTosia
No moje gratulacje dla Haneczki oby tak dalej. Kewinowi zdarza się że nasika w majtki zwłaszcza jak się czymś bardziej zainteresuje ale to góra 2 razy dziennie a innym razem tylko 1 czy w ogóle. Najgorzej właśnie z tą kupą. Bo oczywiście zrobi i mnie informuje już po fakcie. A jak robi kupę to i od razu siku. No ale przyjdzie jego czas to zawoła. Teraz przynajmniej zaoszczędzę na tych pampkach bo jedna paczka starczy mi na 2 miesiące.

Ja idę teraz oglądać z mężulkiem film. Wczoraj przyjechał w końcu.

a ja zapomniałam napisać ze Ola jest w szpitalu. Teraz niestety z dwójka jej dzieci Damiankiem i Nicolką! Ona sama sie czuje ok, ale Damianek zaczął wymiotować, a malutkiej juz troszke przeszła biegunka....no to tyle co wiem...buziaki pa ide spc puki mały śpi

Jeju biedna Olcia :-( Ta to się nacierpi :-(

Marcy
Widzę, że znów nocne baraszkowanie :-p Współczuję Ci kochana bardzo. A powiedz mi Ty karmisz piersią czy butelką? Zdążyłam zapomnieć już ile ma Wasz smyk :-(

Hania przespała dziś całą noc znowu :-D Dopiero o 7:30 zaczęła wołać z nudów żeby ją zabrać :-D Niestety zaczyna kaszleć :-( Mąż też coraz bardziej chory, a ja ma katar i kicham, chociaż już było o wiele lepiej :-(

Szukam właśnie dobrego lekarza, który leczy boreliozę bo z wyczytanych inf.w necie wygląda na to, że moja lekarka niezbyt wie jak to leczyć :-(

Ha-NN-aH
Hehe wiesz, że Hania ma ur w tym samym dniu i m-cu co ja :-D

To jak tak wspominamy to i ja się dołączę :-D 2 dni po narodzinak

A tu robione 24.10 :-D

Eh rosną nam te pociechy za szybko :-(

hej
Mój Kuba tez sie urodzil z czarnymi wloskami a teraz blondynek nam rosnie....:-)
i wiecie co bylam wczoraj u mamy i pokazala mi album jak ja bylam mala..mialam tyle samo mnierjwiecej co teraz Kuba...i jak zobaczylam zdjecie to jakbym teraz na Kube patrzyla....no identyczny...jak bym miala skaner to bym wam pokazala..a takto niemam....ale identyko...:-D

hannah to nieźle:) ale jak ja się urodziłam to miałam czarne:) potem miałam jaśniutkie a teraz znów ciemne:) tylko teraz juz troche siwych:)hehe pod farbą:)

xTosia Twoja niunia jest podobna do Ciebie:)

A ja dziś to dopiero miałam nocke:) mój mały poszedł spac o 2 w nocy to jak na niego spoko ale wstał o 5.20 i nie spał do 8:) i ja do tej pory nie spałam bo była u mnie kolezanka od 8 rano:) w końcu dawno sie nie widziałysmy a teraz w dodatku zostawiła chłopaka bo juz miała dość kontroli...normalnie on dzwonił do niej co 15 minut i on mówi ze ona na pewno jest na jakiejs imprezie...Masakra normalnie i nie pomagaja tłumaczenia..

Ola Trzymaj się tam w tym szpitalu....buziak
a gdzie reszta dziewczyn:)??

reklama
Do góry