reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

laski ja własnie karmie moje dziecko...umre kiedys.....szok z nim:no:zadowolony kombinuje:cool: dziewczyny kilka z was zaprosiłam..teraz nie powiem kt ore bo pisze jedna reka:) a jedna karmie::cool2::-)ja sobie sprzatałam pranie wieszałam i słysze a on sie bawi i pokrzykuje sobie kurdupel jeden:sorry::eek:

reklama
dopiero zasnał:(
Marcy ja ci proponuję podczas karmienia nie rozpraszaj go pisaniem na laptopie, tylko karm cichutko przy zgaszonym świetle, nawet jak wcześniej brykał, przy karmieniu powinien się wyciszyć. Zdziwiłam się że karmisz robiąc coś jeszcze i to w nocy, kiedy dziecko powinno spać i już nie zdziwiłam się jak zobaczyłam post o 4:30 że dopiero zasnął.

hej
my sie wybralysmy dzisiaj na przebicie uszkow u malej...wybralam jej rozowe :-pbylo troche ryku ale podejrzewam ze przez strzal bo sie wystraszyla ale jak ja ubralam to juz bylo dobrze :-)

Dzień doberek laseczki moje :-)
Wracając do tematu NK to mam Arle, Agacjone i Andzię. Wysłałam zaproszenie Ilonce, Hannah i Marcy :tak: Karolcia nie mam zaproszenia do Ciebie wyślij mi jeszcze raz proszę :tak:

Andzia ze mnie niezła laska taaa jasne :no: Do laski to mi jeszcze ze 3 odchudzania i siłowni brakuje ;-)

Maż wróci gdzieś za godz. z pracy i już nie mogę się doczekać. Hania bawi się sama także mam trochę czasu dla siebie. Po obiadku przyjedzie męża kuzyn z narzeczoną i już nie mogę się doczekać :-D

A wiecie co mi się wczoraj przydarzyło....poszłam do pracy i zaczęłam się bardzo źle czuć. Okazało się, że zrobiło mi się nie dobrze i pobiegłam do WC zwymiotować :no: Później cały dzień bolało mnie gardło. Zadzwoniłam do lekarki i powiedziałam co się stało, a ona, że mam wziąć antybiotyk wieczorem i jak znów zwymiotuję to mam przyjść dziś na dyżur. Ale wieczorem po antybiotyku praktycznie od razu poszłam do wanny, a później leżałam z Hanią i nic mi nie było. Dziś rano wzięłam go i leżałam jeszcze, a jak wstałam to znów mi było nie dobrze. Oczywiście od razu pobiegłam po kalendarz i spr.kiedy miałam @ i okazało się, że 2 tyg temu więc nie ma szans na ciążę. No i nie wiem czemu mi się tak dzieje.

Marcy

Ja też Ci radzę nie karmić małego przy kompie i świetle. Jak Hania była mała to karmiłam ją przy lekko ćmiącej się lampce i starałam się nie rozpraszać jej uwagi.

Ola
Jak tam u Was? Ucałuj Nicolkę od nas jak będziesz u niej :***

Ewelka to mamy następną "zakolczykowaną" Niunię na kaffe :tak:
xTosia e tam,marudzisz ;-) Kobieta to niestety takie stworzenie,które zawsze znajdzie u siebie coś,co chciała by koniecznie zmienić,nawet gdy inni tego nie dostrzegają hihi :tak: Wiem to po sobie :-p

Dziewczyny ja wiem że to z boku wygląda tak jak to odebrałyście:) ale niestety przerabiam cisze światełko i spokój od urodzenia mojego synka:) Pani doktor mówiła ze do pół roku się powinien przestawić....a jak nie to ja go już przestawię:) Po prostu budzi się o 1 w nocy zawsze i zasypia około 4. i nic mu nie poradzę choć czasem uśnie w między czasie kiedy próbuje go położyć delikatnie itd to i tak się budzi i zadowolony kopie nóżkami,i żadna cisza i nieodzywanie się nie pomaga....:) i tak już pomału go przestawiam bo kiedyś zasypiał o 7 rano:) damy rade........

OLA A CO U CIEBIE?? GDZIE TY SIĘ PODZIEWASZ??Pozdrawiam i życzę zdrówka!!!

reklama
Do góry