reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Cześć laski. Byliśmy wczoraj na echu serduszk. No i nic się nie zmieniło. Jest tak jak było. Na szczęście wady się nie pogłębiaja. Ale miałam nadzieję że trochę się zmniejszą , ale nie. potem pojechaliśmy do pediatry prywatnie. No i bardzo dokładnie zbadała Filikpa. Ma zmiany w oskrzelach i kzała mu dokończyć antybiotyk. Dopsala jeszcze syropek.Wogóle ta pani doktor jest przemiła . juz kiedyś bylismy u niej i nawet nas poznała. Potem wychwaliła naszego synka, ze się swietnie rozwija i jest bardzo mądry. Mamy w styzniu sę pokazać b bedzie nas kierowac na badania endokrynologiczne i testy alergologiczne. Bo kardiolog powiedziała że trzeba zrobić ze wzgledu na to ze nasz fifi sporo waży. Więc zrobimy , na pewno nie zaskodzi.
A po południu poszłam z Fifim do naszej pediatry na miejscu. Dpisała mu jeszcze 6 zastrzyków , węc razem to będzie 16. Biedny ten mój Fifi. A ta lekarka twierdzi ze to cos na płucach sie zaczyna. więc komu tu wierzyć. I chyba będziemy robic przeswietlenie płuc.
A tak na marginesie to u fifiego dzis zauwazyłam druga dolna jedynkę . I juz stuka w łyzeczke. Jak się go zapyta gdzie ma ząbki to paluszkiem pokazuje w buzi:-)

Olka dużo zdrówka tobie i niuni. trzymajcie się.

A ja to wogóle prawie żadnej z was nie mam na nasze klasie. O a może mi któraś wysłac zaproszenie na forum prywatne?? To tez bym tam zaglądała.
Narazie zmykam się myc i spac bo jestem bardzo zmecona.
A jutro mija 2 tygodnie jak czekam na @.

heh jestem juz...jak wlazlam na nasz topik to az 3 strony musialam nadrobic...jest dzien ze pisze malo osob a sa dni ze stukaja wszystkie i musze nadrabiac bo nie jestem na bierzaco :-)

bella no przeciez mnie masz na nk...i tescik tescik ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Bella najważniejsze że wada serduszka się nie pogłębiła.
Przykro mi,że Filipek musi dostać tyle zastrzyków...Taka mała dupinka i tyle razy ukłuta :no: A co do prześwietlenia,to może i dobrze,że małemu zrobią?Przynajmniej zyskasz pewność co do tego,co Mu dolega.
Ewelka nawet ja miałam dzisiaj czas i wenę żeby popisać trochę :-pStaram się,bo później za Wami nie nadążam.
Olka a co u Ciebie i Nicoli?Jak Wasze zdrówko?Daj znać.

Do góry