reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej
wiecie co do tego konkursu to cos jest nie heja z punktacja:confused2: wy tu oddalyscie glosy a mi ich nie doliczylo...pisalam do nich i czekam na maila jak to jest z tymi punktami...

ja wczoraj przyznałam... zresztą ewelka pisałam Ci na gadu
Teraz chciałam znowu przyznać punkty, udało mi się na Filipka oddać głos, a na Wiki wyskoczyło mi coś typu: Oddałeś już dzisiaj głos zapraszamy jutro.
Nie wiem może nie minęło 24godziny od ostatniego oddania głosu. Spróbuję trochę później, może się uda

Ostatnia edycja:
JA MAm CALY CZAS 1 PKT A POWINNAM MIEC JUZ OKOLO 10 (sorry za capsa...wiadomo Wiki mi podusila jak zwykle klawisze) napisalam do nich ale odpowiedzi jeszcze nie dostalam....

hej laseczki
jak to jest z tymi punktami? Mogę oddać jeden głos dziennie, czy mogę każdego dnia oddać po jednym głosie na Filipka i Wiki ??? Nadal nie umiem Wiki przyznać punktu :-( Zresztą zauważyłam że u Filipka też cały czas jest 1punkt

Olka
kazdego dnia mozesz oddac jeden glos na jedno dziecko czyli 1 na Wiki i 1 na Filipka i 1 na .... itd ;-) ale czemu nie ma tych pkt-ow to nie wiem....

reklama
Do góry