xTosia
Cudowna Haneczka
Hej laseczki, a ja tak z innej beczki...Jutro idę do lekarza z Hanią, bo dziś rano ją zważyłam i wyszło, że waży o. 9,5 kg. Hania ma mniej więcej 80 pare cm wzrostu i wydaje mi się, że przy jej wieku powinna ważyć ponad 10 kg. Chcę się skonsultować, bo wydaje mi się, że Hania za mało je i może nie przybiera tyle na wadze ile powinna :-( A może Wy mi coś podpowiecie czy powinnam się martwić czy nie?
W ogóle to dziś Hania wstała ok. 1:30 w nocy i nie spała prawie do 4:30. Tzn.zasypiała i budziła się od razu, a ja przez to nie spałam razem z nią. Byłam okropnie wściekła, bo wypiła 3 butelki picia, a żadne sposoby usypiania nie pomagały. Mój mąż spał sobie smacznie przebudzając się czasem i wyrażając oburzenie moim złym nocnym nastrojem.
Jutro przyjeżdża teściowa wieczorem, ale będę się z nią widziała dopiero w pt. bo oczywiście ważniejsze są koleżanki niż jej wnuczka. Teściowa będzie spała w swoim mieszkaniu, które od jakiegoś czasu już jest wolne, także tyle spokoju.
Hania mimo nocy rojbruje mi tu ostro, ciekawe o której dziś padnie ze zmęczenia
W ogóle to dziś Hania wstała ok. 1:30 w nocy i nie spała prawie do 4:30. Tzn.zasypiała i budziła się od razu, a ja przez to nie spałam razem z nią. Byłam okropnie wściekła, bo wypiła 3 butelki picia, a żadne sposoby usypiania nie pomagały. Mój mąż spał sobie smacznie przebudzając się czasem i wyrażając oburzenie moim złym nocnym nastrojem.
Jutro przyjeżdża teściowa wieczorem, ale będę się z nią widziała dopiero w pt. bo oczywiście ważniejsze są koleżanki niż jej wnuczka. Teściowa będzie spała w swoim mieszkaniu, które od jakiegoś czasu już jest wolne, także tyle spokoju.
Hania mimo nocy rojbruje mi tu ostro, ciekawe o której dziś padnie ze zmęczenia