reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

xTosia
nie martw się nie jesteś sama , ja też sie nie mogę zabrać za naukę , takiego lenia mam że szok!

ewelka
jak ręką? przeszło?

ja dzis wracam do wawy , wczoraj bylismy z męzem na grillu, impreza stulecia normalnie heheh talerze latały więc było ostro :-D ale nikt się nie bił hehe
kurde jak mnie jajniki bolą... albo na owu albo nie wiem na co..

a co u was?

reklama
Hej dziewczyny, u mnie wszystko ok , brzuszek powoli rośnie obecnie jestem w 20 tygodniu , w czwartek idę na badanie- może się dowiem o płci maleństwa, nie mam czasu pisać , bo jestem sama w pokoju juz dłuzszy czas, i wszystko jest na mojej głowie, w pracy dyrektor wie o ciąży, powiedział ze i tak długo po ślubie nic niebyło, he he umnie to tyle, ogulnie w rodzinie niektóży jak sie dowiedza w ze jestem w ciąży to niewierzą , a jak juz wiedzą to niewierzą który to tydzień, bo mówią ż niewidać umnie brzucha ...;-)

laski znacie jakieś fajne bajki typu : Shrek, Lilo i Stich, Potwory i spółka.... ? Jak tak to podawajcie tytuły, szukam czegoś fajnego do Damianka ale nie chce czegoś co już widział... Z góry dzięki

Kung fu panda, madagaskar, madagaskar2, Ratunku jestem rybka, Toy story, Dżungla, Sezon na misia, Iniemamocni, Mali agenci - trzy części, Epoka lodowcowa - te mam, a z nowszych to nie wiem, bo nie jestem niestety na bieżąco :-(

emks
cześć kochana , super że u Ciebie wszystko w porządku, ciesz się małym brzuszkiem jeszcze nadrobisz!:-) ja póki co na etapie starań, ale moze niedługo szczęśliwie do Ciebie dołączę:-) pozdrawiam!

ewelka
może idz do lekarza?

reklama
Hej kobietki. A ja kolejny dzionek bez męża tym razem pojechał nad morze :-( Wróci dopiero jutro nad ranem więc cały dzień będzie zmęczony itd.
Wczoraj byliśmy u znajomych, koleżanka ma termin porodu na wrzesień i normalnie nie mogłam się napatrzeć na brzusio...oby się nic nie przyplątało ;-)

W pracy mojego męża wypłacili mu tylko 40% wypłaty i obiecali, że do końca m-ca dadzą resztę, ale obawiam się, że będą zwlekać, a my już jesteśmy totalnie w d...:wściekła/y:

Nic spadam robić koło siebie. Buziaczki

Do góry