reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Rzeczywiście cichutko tu ostatnio :-(
U nas kolejny marudny dzień, chyba druga jedynka wychodzi, bo Karolka nawet cycka nie chciala, a podczas jedzenia zupki dostala histerii :hmm:
Jutro w końcu młoda wraca, to chociaż będę miała z kim pogadać, bo z Karolką to raczej monologi prowadzę :-D
Martilla - zrelaksuj się, oddychaj głęboko... :-p wszak złość piękności szkodzi ;-)

reklama
Martilla jestem i zaglądam tu.ale jakoś nie mam weny żeby coś pisać.Iza mnie tak wyczerpuje swoimi niespożytymi zasobami energii,że nic mi się później nie chce :-D

Andzia - bo te Izy tak mają, potrafią człowieka wykonczyć ;-)
Jejku, jaką noc miałam - o 2.20 budzę się (nie wiem, czy nie z krzykiem, bo miałam taki sen, w którym strasznie krzyczałam :confused:) i słyszę, że mala nie śpi. Pomyślałam - kurcze, nie wstaję, ma jeszcze godzinkę do karmienia...ale słyszę, że rzuca się po łóżku, pomrukuje... no to ją nakarmiłam i zasnęła. O 3.00 mój mąż wstawał, bo po mlodą na kolonię jechał.. zasnęłam 3.30 :angry: o 5.30 znowu mała zaczęła się wiercić, no to sobie myślę - idę ją nakarmić od razu i sobie pospimy...niestety Karolka była innego zdania :wściekła/y:- zasnęła po 7 (na szczęście sama walczyła do tej godziny w łóżeczku i nie musiałam jej nosić, no ale spać też nie mogłam). Poszłam do sklepu i położyłam się o 8 z powrotem i o dziwo zasnęłam..niestety mąż obudził mnie o 9. Czuje jakby walec po mnie przejechał :-D a mała śpi do teraz :szok:
miłego dnia dziewczynki :-)

Witam moje kochane :-)
Ja zaraz pędzę po Hancyka, ale jeszcze się chciałam pochwalić, że pokoik skończony dla małej, wczoraj położyliśmy dywanik z kubusiem puchatkiem i jednak jeszcze go przemaluję (pokój) na 2 kolory (pastelowy niebieski i żółty), ale to za jakiś czas :tak: Hania pierwszą noc dzisiaj w nim spała. Obudziła się o 11:30 więc wzięłam ją do siebie i zasnęła wtulona w moje ramę, a potem już do rana spała w pokoiku :tak: kurcze chciałabym żeby spokojnie przesypiała już noce. Zastanawiam się nad kupieniem takiej małej lampeczki do kontaktu i zostawianiu jej na noc włączonej, ale nie wiem czy to do końca taki dobry pomysł...co o tym myślicie??

Mąż pojechał do Wisły i wróci wieczorem, a 12go lub 19go wyjedzie prawdopodobnie na 5 dni robić jakiś film to będę miała trochę spokju na pisanie pracy mgr. Muszę się zmobilizować i napisać ją do końca sierpnia.

A tak poza tym to Hania umie powiedzieć buty, miś, bacia (babcia) i podobno mówi kiełbasa, ale ja nie słyszałam jeszcze.

No cóż idę po tego mojego urwiska bo mi się już za nią potwornie tęskni :-D

a ja dostałam jakichś plamien dzisiaj więc @ już na progu pewnie...
ewelka
daj znać jak ci poszło z tymi reklamami to może i jak sie skusze:-D

martilla...napisze ci tak...ogolnie nic nie placisz...tylko sie rejestrujesz i musisz miec nr konta gdzie oni wtedy musza ci przelac siano ktore zarobilas powyzej 100 zl wyplacaja ...ja juz jestem drugi dzien na tym i zarobilam 5 zl jak narazie.jak sie zarejestrujesz(na poczatku moze ci pokazywac jakis tam blad ze niby juz mail albo cos innego jest zarejestrowane ale wystarczy sie wtedy zalogowac i wchodzisz w platne kliki i otwierasz pokolei z tej tabelki.tam leci czas 30 sekund i po tym czasie dostajesz na swoim koncie na buxie 10 gr za reklame jedna...polecilam dzis i mam jednego polecone u siebie...a jak masz poleconych to zarabiasz wiecej kasy...ja tam probuje nie ma co...

no ja wiem ,że ja nic nie płace, ale chce zobaczyc ile bedziesz nad tym musiala siedziec ,zeby cos zarobić:-) i daj mi tu znać koniecznie i jeszcze mi powiedz jak to jest z tym polecaniem bo nie rozumiem za bardzo o co kaman

wiesz co martilla
dupa blada z tym czytalam opinie o tym na necie i np jak zarobisz 100 zl to dla ciebie wyplacaja tylko 1 zl cholerni naciagacze...bylam naiwna

reklama
a to mendy jakie!!!!
ale wiesz co są też takie prawdziwe stronki, ludzie siedzą i tak zarabiają pare groszy tylko trzeba dobrze poszukać, a teraz możesz w każdej chwili z tego zrezygnować??

Do góry