reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
jak już mówiłam są tez pozytywne strony :-) czyli mam nie męczyć tej ręki więc wszystko na męża głowie , a ja mogę leżeć i pachnieć hehe:-D

hehehe... ja tak miałam tylko w ciąży :-) mój mąż wział na siebie całe sprzątanie, robienie zakupów itp.,co mnie trochę wkurzało, bo mnie generalnie męczy nic nierobienie :sorry2: no i właśnie na moje pytanie, co mam ze sobą robić, mąż mi zawsze odpowiadał - ty kochanie masz leżeć i pachnieć ;-) niestety dobre czasy się skończyły...

ja od jutra zaczynam ćwiczyć :tak:
izkab - ja też mam ciut ponad 160cm, także było już i tak że ważyłam 44kg.

Martilla - ja też Ci życzę żeby obyło się bez gipsu, bo na upał nie ma chyba nic gorszego... no więc leniu**** sobie teraz na maxa hihi...

Nicolka ma już 4ząbki :-) wyszła jej druga górna jedynka. Dobra uciekam! Miłej nocki! Buziaki!!!

Witam
Ja tak tylko na chwilkę zobaczyć co tu nabazgroliłyście. u mnie nic nowego czyli wszystko po staremu. Więc rano pobudka śniadanko, obiadek, działeczka, powrót do domu, oglądanie tv i spanie. Natomiast jutro jadę z dwoma znajomymi do znajomej ze szkoły więc będę miała trochę odpoczynku. A mężuś z Kewinkiem pojedzie na działeczkę.

XTosia
wpadaj dziewczynom pochwalić się!!!!
Znikniesz nam tu zaraz chudzinko:-D Zaraziłam tą dietą już 3 dziewczyny i wszytskie lecą jak burza. A wydawało się to niemożliwe hehe.:tak:

Hania zrobiłam mi pobudkę o 4:40:szok: muszę kawę trzasnąc bo będzie ciężko.:zawstydzona/y:

reklama
ja też bym chętnie skorzystala z tej dietki , ale myślisz ze starające sie o ciaże mogą?:-)
Z tego co wiem, to na forum są ciężarne, już na III fazie, jest specjalna forma tej diety.
Ale raczej nie polecam żadnej diety w czasie starań. Rozregulowuje się cykl i będziesz mogła mieć problemy. Każde odchudzanie sprawia że cykl się może zmienić.
a co to za dietka ? bo nie wiem, czy wcześniej o niej pisałyście :zawstydzona/y: a mi też się jakaś przyda :tak:
Dieta proteinowa dr Dukana.:tak:

Do góry