reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
andzia...dziękuję :)

a co do leku nie zrobili mi go w zanej aptece bez sensu:( on się dalej męczy jak nie wiem, dzis jade do rodziców koło zgorzelce moze uda mi sie kupic po stronie niemieckiej sab simplax słyszałam ze dobry jest?? nie wiem , jak coś wiecie to prosae o rady...

Ola... jak się czujesz kobietko, nie bedzie mnie na necie ale na komórke mozesz zawsze napisac.....buziaki dla Was...

Xtosia a jak Ty kochana? co u Ciebie mam nadzije ze juz lepiej.

Martilla a Ty sonko gdzie zniknęłaś..??

anekha a jak u Ciebie tez coś nie zaglądasz...

kochane co u Was...???

marcy
jestem jestem , ale jakoś nie wiem o czym pisać...
czasem zaglądam, ale po pracy jestem tak zmęczona,że nie mam siły na nic.

u lekarza z wynikami jeszcze nie bylam, czekam na legitymację ubezpieczeniową i się cholera doczekać nie mogę... za tydzien mam dwa tyg urlopu i powiem wam ,że jakoś pierwszy raz w życiu w ogóle nie chcę tego urlopu:-(
moze dlatego,że nigdzie nie jedziemy tylko do rodziców i mąż obiecał pomóc im przy remoncie, ja wszystko rozumiem ,że dzieci muszą pomagać rodzicom ,ale chciałam jechac nad morze a tu dupa...

Marcy sab simplex jest bardzo dobry na kolki. u nas sie sprawdzil choc dlugo se z tym problemem nie borykalismy. popytaj w aptekach niekiedy mozna go dostac....

Hejka! Jestem wściekła na maxa! Miałam całą kuchnię zalaną, bo mi sie automat spieprzył! Załadowałam do niego pranie, automacik sobie prał, a ja byłam w pokoju. Potem poszłam do kuchni, otworzyłam go bez patrzenia do środka i mi woda na kuchnie wyciekła. Okazało się że w automacie stoi cała woda. No więc nastawiłam na wirowanie i wypompowanie wody... a co na to mój automat? Dolewał wody i płukał sobie pranie!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i musząc wyjąć pranie znowu woda mimo podłożenia miski poleciała na kuchnię! Pod meble, pod piecyk gazowy, pod lodówkę.... wszędzie woda!!! No i muszę kupić nowy automat! Tylko teraz pytanie: jaki ??? Laski polećcie jakąś dobrą firmę automató. Myślę o Indesit lub Whirlpool, ale nie wiem czy są dobre automaty z tych firmy. Jakimi możecie się pochwalić automacikami ? Taki żeby był dobry, wytrzymały i miał duuuużo obrotów. Z góry dzięki za odpowiedzi!

Olka ja ci w wyborze pralki nie pomoge ...jak ja sie tu wprowadzilam w 2006 r to byla pralka produkcji ruskiej i jest do dzis!!A z tego co się dowiedziałam od sąsiada to ś.p właścicielka tego mieszkania miała ją ze złomu,później po jej śmierci używał jej syn który tym mieszkaniem sie zajmował aż do momentu kiedy my się tu wprowadziliśmy.Ja tej pralki używam 3 lub 4 razy na tydzien i co mi sie w niej zepsuło to drzwiczk- złamał mi się ten plastik co jest przy zamykaniu i jak zamykałam to sie nie chiała załączyc wiec maż mi tam wkrecil w pralce mała śrubke i trybi ale drzwi musze wtedy taśmą przykleic bo by mi woda wyleciała na zewnątrz i raz rozwaliłam wąż ktory wylewa wode z pralki za mocno pociagnełam kabel od pralki:-):-)

reklama
Ola
My mamy Indesita i to takiego starszej generacji i jestem bardzo zadowolona z niej. Dostaliśmy ją od żony dziadka mojego męża w prezencie i służy nam już ze 3 lata, ale pralka ma jakieś 4 lata, bo ona ją wcześniej używała. Jeszcze nic nam się w niej nie zepsuło, chyba ją tylko odkamienimy, chociaż kiedyś facet naprawiacz :-D powiedział, że z odkamieniaczami to jest tak, że jak się ich nie używa od początku to może doprowadzić do katastrofy, bo czasem kamień może zatkać dziurę w jakiejś części, a jak się odkamieni to może wylać się wtedy woda więc nie wiem czy będziemy to robić. Wcześniej mieliśmy pralkę Polara Dafne i wytrzymała też sporo. Ale jakoś tak bardziej ten Indesit :tak:

Do góry