reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

No więc laski kupiłam sobie automacik :-)
Z Indesit, niestety ma tylko 1000obrotów, ale mam nadzieję że mi to wystarczy, ma chyba 16programów, 6kg wsadu (ale można dać też 1kg prania i wody mniej wtedy zużywa, bo ma jakiś specjalny dozownik czy coś takiego)... ogólnie jest fajna.
Przywiozą mi ją dopiero w środę, no ale jakoś wytrzymam hihi...
Mój dziadek widząc że kupiliśmy niedawno nową lodówkę (też z Indesit) i teraz automat postanowił kupić piecyk gazowy, bo ten nasz też już jest taki mało ciekawy. Jeden palnik mamy czymś zalany i nie da sie go używać, i drzwiczki z piekarnika się tak jakby nie domykały i ciężko było nie zrobić zakalcowatego ciasta. Także cieszę się na maxa. Dziś mam ogólnie dobry dzionek. Mój mąż dał mi pieniądze i powiedział że mam sobie pobuszować jutro po sklepach i kupić co tylko zechcę :-):-):-) a moja mama kupiła mi perfum z Dolce & Gabbana - Light Blue. Uwielbiam ten zapach i ogólnie perfumy z D&G. No więc ogólnie świetny mam dziś dzień. Nie licząc wypadu do sklepu i mijania na ulicy dziewczyn w krótkich spódniczkach, bo mnie skręca od środka z wiadomego powodu "chorobowego". Mimo to jakoś dziś o niczym złym nie myślę. Może to zasługa moich tabletek, a może czegoś innego....;-) Oby wieczór też był taki cudny.

Martilla - spóźnione dzięki hihi... no i właśnie jak tam staranka ???

Ogólnie dziewczyny dziękuję za rady! Buziaki dla Was i waszych bombelków!

Życzę Wam miłego wieczorku! ( Chociaż pewnie jeszcze zajrzę, ale nie wiem czy zaklikam!)

reklama
hannah, olka
hmm staranka takie pełne były może ze 4 razy, szczerze powiem,że bez tej uprzedniej konsultacji z lekarzem odnośnie tarczycy jakoś mam obawy żeby starać się tak już (że tak to ujmę) bardziej konkretnie:-) czyli częściej hehe no i przez te upały średnio mam ochote na seks aczkolwiek jestem już przed @ kilka dni (a nóż małpa jedna nie przyjdzie;-) )a najbardziej mi się chce wtedy kiedy nie mogę:-D czy wy też tak macie? czy ja jestem jakimś fenomenem??:-D

martilla
ja tez tak czasem mam.Ale uwazam ze seks w czasie cioty jest nie estetyczny :no: nie raz moj maz tak dla zartow gada do kogos jak ktos ma ochote na bzykanko w czasie @ " ze dobry kon nawet w mule uciagnie ":-p:-p:-p:-p

hannah, olka
hmm staranka takie pełne były może ze 4 razy, szczerze powiem,że bez tej uprzedniej konsultacji z lekarzem odnośnie tarczycy jakoś mam obawy żeby starać się tak już (że tak to ujmę) bardziej konkretnie:-) czyli częściej hehe no i przez te upały średnio mam ochote na seks aczkolwiek jestem już przed @ kilka dni (a nóż małpa jedna nie przyjdzie;-) )a najbardziej mi się chce wtedy kiedy nie mogę:-D czy wy też tak macie? czy ja jestem jakimś fenomenem??:-D

Ja tez tak mam:-p:-D

Olka1988
to naprawde masz super dzionek dzisiaj:-)

Witam wieczorową porą ;-)
Hannah to wesele musiało być konkretne,że jeszcze odczuwasz skutki :-p Widzęże na dietę przeszłaś i to z jakim efektem już :tak: Brawo :-) Chociaż jak dla mnie,to Ty zawsze szczuplutka byłaś.
Olka super że zakupy się udały i że ogólnie nastrój masz lepszy.Tak trzymaj.
Martilla no to ja mam tak jak Ty.Też mi się chce wtedy,kiedy nie mogę :-pCo za głupia natura hi hi.Piszesz,że ze 4 razy się tak staraliście z mężem...Kto wie?Może te 4 razy dadzą efekt :-)

No i mam piecyk nowy, ale jakoś szczególnie mi się nie podoba. To jest piecyk gazowo-elektryczny. Piekarnik chciałam elektryczny i jest także super, ale u góry są dwa palniki na gaz i dwa elektryczne. No i kabla nie ma do tego piecyka!!! Musimy sobie sami kupić :wściekła/y: Dzwoniliśmy do sklepu i nam powiedzieli że już do żadnego piecyka nie dają kabli! Hmmm.... nie wiedziałam o tym! Także dziś czeka mnie szukanie kabla (na szczęście mój wujek jest elektrykiem to mi przynajmniej powie czego mam szukać). Co do gazu to mój teść nam podłączy piecyk pod gaz, bo ma uprawnienia do tego. Przynajmniej nie będę musiała wydawać fortuny na fachowców.

Dziś chyba pójdę na solarium ale nie wiem czy mogę z moim kolczykiem iść, czy mam go jakoś zasłonić...

Martilla - ja też tak mam że mi się chce przytulanka wtedy kiedy nie ma mi się chcieć hihi....

Ewelka - mój mąż też mi gada o tym koniu, ale mnie puki co aż tak jeszcze nie ciągnie do tego hihi....

Olka zasłoń kolczyk.To jeszcze za wcześnie żeby opalać się z odsłoniętym,bo ten cieniutki pasek skóry się przesusza a poza tym wydłuża się czas gojenia.

hejwam wszystkim...
Olcia ...gratuluje nowych przedmiocików:) a co do perfum....ja tez uwielbian D&G:) the one...to moje ulubione perfumy:) ale cos mi sie ostatnio zapach zmienił i leza na razie w szafce:) hehe ja lece z małym na spacer a i mój braciszek u mnie jest więc mi raźniej:) buziaki zajrze potem:)

reklama
Marcy - pewnie nie ma jak na spacerku :tak: Ja niestety muszę dziś w domku siedzieć, bo za około pół godziny przyjdzie mój teść i będzie mi podłączać piecyk pod gaz. Teraz jest mój wujek i podłącza ten piecyk pod prąd. Mam nadzieję że już dziś ugotuję na nim obiad :-)

Do góry