Olka1988
Fanka BB :)
No widzę Ewelka że dużo nowości u Was! Co do mleczka to moja mała od zawsze nie chciała pić mleka. Cały czas (każdą butelkę) pije z kaszką. Od kilku dni dostaje już Bebiko 2, Bebiko 2R i Bebiko Smaczny Sen. Do Bebiko 2R i Bebiko Smaczny Sen też muszę jej dosypywać kaszki, mimo że już w zawartości znajduje się trochę kaszki. Mała piła cały czas z kaszką bananową ale ostatnio już nie chciała i teraz pije z kaszką o smaku owoców leśnych. Samego mleka mi się nie ruszy. Co do jedzenia, to ostatnio mamy ciężko, bo mała nic nie chce jeść. Zrobiłam jej trzy dni temu ziemniaka, szpinak i mięso z kurczaka, wszystko razem zmiksowałam na papkę to zjadła dużo. Ucieszona na drugi dzień zrobiłam to samo, a mała strajk i ani jednej łyżeczki mi nie zjadła. Nawet owoców ostatnio nie chce jeść. Ehhh... mam nadzieję że znowu jej się nie przypląta przez to jakiś niedobór witamin. Daję jej cały czas Cebion i Vigantol no ale mimo wszystko jeść już też musi zacząć. Jak moja mała dała jej posmakować szynki, to tak to sobie obrzydziła, że zaczęła to wypychać z buzi i miała odruch wymiotny. Puki co z szynką czy parówkami nie będę próbować, bo chyba jej to baaaardzo nie smakuje ;-)