reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Karolina - ja mam to samo, z jednej strony chce mieć już test za sobą, bo im szybciej tym lepiej, z drugiej strony wolę jeszcze mieć nadzieję ze nie jestem w ciąży. Musimy ustalić kiedy robimy test, i zrobić razem... oby wyszły negatywnie!

reklama
hej dziewczyny!
ja jadę dziś do rodziców także chciałam życzyć miłej majówki i oby testy (olki i karoliny) wyszły negatywne:-) będę trzymać kciuki!
pozdrawiam wszystkie serdecznie

Z Mikim ok juz zapomnial o wczorajszych wydarzeniach tylko ostanio przestalmi chcec jesc rano i wieczorem w dzien mniej wiecej je chociaz tez slabo apetyt spadl mu strasznie myslalmze to dwakarmienia to przez to ze wit c dawalam teraz ale dzisaj dalam mu na lyzece a mleka i tak nie chcial pic i tem mu jak sie niby budzi to ok a pozniej znowu rosnie nie wiele ale jednak.

Hej dziewczyny:) My dzisiaj byliśmy u lekarza rehabilitanta. Pani doktor (bardzo miła) obejrzała naszego Filipka i powiedziała że jej zdaniemjest ok wszystko. Moze troszeczkę gorzej główkę nosi ale to nadrobi. pokazała nam jak mamy go układac na brzuszku żeby mięśnie dobrze pracowały. I jak lezy na pleckach to mamy mu podnosić pupkę do góry zeby łapał nóżki bo już powinien. I mamy się pokazac za 6 tygodni. Więc na szczęście żadna rehabilitacja nie jest potrzebna. Pytałam się też o jego siadanie bo strasznie się rwie do tego. I powiedziała żeby mu pozwalać siadac bo w końcu już jest pora na to. Tak więc jestem dziś zadowowlona:)

No i odkrylam czemu Miki czasami nie chcial mi jesc:-p przezd podaniem mlekadawalamu mu syrop i to po nich jak dawalam miezy karmieniami nitak na chiwle pzred to problem zniknol. A ogl;nie to dobry dzien zaliczylam troche poleniuchowalam troche porobilam taki spokojny alenawet produktyeny dzien tylko takich wiecej:-)

Cześć!
A u nas bez zmian! Mała ząbkuje i jest tak samo jak było. Cały czas marudzi, czasem nie chce pić ciepłego mleka, zasypia na rękach... ehhh... ciężkie dni z nią mamy :-(
@ nadal nie mam. No i jakoś nie umiem zrozumieć jakim cudem mi się spóźnia. O Nicole staraliśmy się ponad rok, no niech mi ktoś powie że teraz przez jedną małą wpadkę jestem w ciąży. A może z okresem po porodzie/połogu jest inaczej. Zawsze miałam cykle 28dni, może teraz mi się zmieniły na 35dni a może nawet 40dni. Laski jak to u Was było z tymi cyklami po ciąży ? Bo nie umiem sobie przypomnieć jak to było u mnie po pierwszej ciąży.

Karolina - a jak tam u Ciebie z @ ???

aha jeszcze wieści dotyczące Marcy!!!!!
Marcy jest w szpitalu nadal - teraz z powodu starzenia się łożyska. Dają jej leki no i zobaczymy jak to będzie. Dzidzia tez podobno malutka. Także laski trzymajcie kciuki za naszą Marcy i jej maleństwo. Co do cukrzycy to zmienili jej dawki insuliny i chyba będzie już dobrze :tak:

reklama
A u nas pierwszy ząbal się przebił:tak: Zuza nerwowa, płaczliwa itd. Jeszcze mocno go nie widać, ale kłuje mocno:tak: Znowu mnie tu trochę nie było, ale pozdrawiam wszystkie mamusie i pociechy:tak:
Olka1988 napewno będę trzymać kciuki za Marcy. Co do @ to ja pierwszy dostałam przed świętami wielkanocnymi i narazie nic:no: ale nawet o tym nie myśle. Szczerze mówiąc to nawet nie miałam jeszcze od porodu kiedy jechać do ginekologa:no: No cóż:-)

Do góry