reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Dawidek ma juz 8 mies a 26 marca zacznie 9.To prawda czas tak szybko leci wydaje się jakby Dawid urodził się wczoraj a tu juz 9 mies leci:-).jeszcze chwila i przypuszczam,że postawi pierwsze kroki bo juz sam stoi trzymając się poreczy czy naszych nóg.Pozdrawiam

reklama
patiti- tak myślałam ze moj Flier i Twoj Dawidek sa w podobnym "wieku":))
moj jest jak narazie na etapie pełzania do tyłu. jest wszedzie, jaja sa jak wlezie za drzwi i wyjsc nie moze:)) co to stania to jak postawie w kojcu i sie trzyma poreczy to sam stoi. w ogole to on woli stac niz siedziec.od razu na nogi chce. musimy go zaczac cwiczyc na siadanie a nie stanie.:)
pozdrawiam.

ktoras mamusia jest tu w ciazy??? czy juz wszystkie porodziły??? bo zaczynam sprzedawac rzeczy po Filipie. dosłownie zaczynam. dopiero jestem na etapie szykowania co sprzedac a co nie:p

xTosia
100 lat , 100 lat i duzo duzo zdrówka dla Hani!:-D

ps. kłótnia zakończona, mąż wymiękł;-)

ojej ale ze mnie egoistka!
xTosia! wszystkiego najlepszego dla Hani!!! dużo uśmiechu i radości z bycia tak uroczą dziewczynka:)) Sto lat!!!

ktoras sie zna na obsludze allegro??? zeby fajnie zrobic strone z licytacja i fotkami??? bo ja nie umiem i szukam pomocy!!!

Ostatnia edycja:
xTosia 100 lat dla Haneczki :-)

Jak ten czas gna do przodu.....Też czasami wracam z sentymentem na kaffe...Pamiętam swój pierwszy wpis hi hi :-p

Ostatnia edycja:
X-Tosia sto lat dla Hani!!!! życz jej od nas zdrówka szcześcia i zeby zdrowo rosła i jak najmniej siniaków od nauki chodzenia!!!!

ps. Fabi odkąd chodzi całe nogi w siniaczkach co rusz jakiś nowy.(od wywracania się):tak:

……… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________/

Wszystkiego naj naj najlepszego HANIA od ciotki ARLI:-):-):-):-)

Hej dziewczynki! oczywiście też się dołączam do życzeń sto lat sto lat HANIU!!!!!

Dziewczyny jestem batrdzo zdenerwowana bo od jutra odstawiam Ignasia od piersi- to znaczy w dzień już nie je, ale w nocy cały czas nawet po 4 razy- nie wiem jak to będzie ale bardzo się boję....bo taka bliskość jest wyjątkowa i nie wiem jak on to zniesie bo jak kiedyś chciałam dla próby go odstawić to darł się prawie całą noc więc zrezygnowałam-no ale ma już prawie 11 miesięcy więc wystarczy, mam już podgrzewacz więc będzie mleczko przygotowane w nocy, jedna koleżanka mi radziła żeby kupić w aptece gorzki paluszek taką maść i posmarować pierś i wtedy dziecko samo nie będzie chciało, ale sama nie wiem co wy o tym myślicie? macie jakieś doświadczenie? napiszcie coś jeśli tak bo bardzo się stresuję.

Martilla- cieszę się, że u Ciebie z mężem wszystko ok tak samo jak u Oli- to bardzo fajne, że jest takie forum i możemy się wspierać żalić itp.

reklama
Kochane Haneczka bardzo dziękuje za życzenia :-D

Corine
Koleżanka posmarowała piersi "fioletem" czyli nadmanganianem potasu i córcia przestała ssać, to jest nie szkodliwe, bo stosuje się także u dzieci jak mają jakieś problemu w buźce, także nawet jak mały będzie chciał ssać to nic mu nie będzie. A sposób ten słyszałam już od 2 osób. 3 mam kciuki :tak:

Do góry