reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej dziewczyny!
u mnie też weekend minął jak z bicza strzelił, w szkole byłam i nie czuje tyłka od tego siedzenia. pogoda się zepsuła, w domu mamy "ciche dni" (hehehe jak to brzmi) nic tylko skakać z radości pod sufit... pozdrawiam, zajrze jutro pa

reklama
witam. pokazuje wam jak Fliper się śmieje z pieska:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=000BQRflGsE&feature=channel_page"]YouTube - IMGP0881[/ame]

hej laski!
No więc tak u mnie wiele zmian... po pierwsze między mną a moim mężem już spokojnie. Kłótnia odeszła w niepamięć :-)
W sobotę wreszcie zrobiłam sobie tipsy, ciąży nie mogłam (bo podobno szkodliwe) a po ciąży tak jakoś nie miałam czasu. W sobotę odwiedziłam moją mamę i w tym czasie mama zrobiła mi tipy (także nawet za darmo mam tipsy :-):-):-) - fakt troszkę to trwało bo mama jeszcze tak do perfekcji nie opanowała sztuki robienia tipsów ale było warto).
wczoraj mała była chrzczona :-):-):-) wyglądała bosko, przyjęcie się udało także wszystko było tak jak sobie zaplanowaliśmy
no i ostatnia nowinka... w najbliższy piątek będę prowadzić swoją pierwszą od dłuższego czasu audycję. Hmmm.... ciekawe jak to będzie na nowym radiu :-)
już się nie umiem doczekać. Gdyby któraś chciała posłuchać to oczywiście zapraszam... ((Radio Bercik zaprasza, muzyka dla wszystkich...))  [www.radiobercik.eu]                      (piątek - chyba od godziny 16:00 )
tak na marginesie dodam że to radio jest z śląską muzyką i chyba tylko na moich audycjach będzie grana inna muzyka
pozdrawiam wszystkie!!!

Witam jestem dzisaj jakas padnieta caly dzien mialam zarobiony i jeszcze to sie nie ksonczylo teraz siadlam chwile sobie odpoczac.

Olka1988- dobrze ze u ciebie dobrze ale za to u mnie odrotnie caly czas nerwowo i to niestety troche moja wina strasznie o wsyztko sie wkurzam a po fakcie dopiero mysle a naprawde bywam nie mila nie wiem dlaczego tak mam.

ilonka1q ale masz malego slodziaka nic tylko pogratulowac;-)

ilonka
super się śmieje malutki:-)

olka
no widzisz wszystko się ułożyło:-)

kolia
nie martw się ja też tak mam ,ze coś chlapne a potem pomyśle;-)

no a u mnie wojny ciąg dalszy... tzn nie gadamy ze sobą, zobaczymy kto pierwszy wymięknie

Witam wszystkie.dawno tu nie zaglądałam ale ostatnio czasu nie mam:( muszę się pochwalić ,że mojemu dawidkowi wreszcie wyrasta pierwszy zabek ku naszej uciesze:-).niestety martwi mnie inna rzecz:-(mianowicie mój dawidek chociaż już raczkuje i wstaje trzymajac sie poreczy łóżeczka to w pozycji do raczkowania dziwnie kołysze się w przód i tył.Przeczytałam ze jest to nauka utrzymywania równowagi do raczkowania ale też może to być objaw choroby np:autyzmu lub choroby sierocej.Nie wiem co mam myślec na ten temat bo wydaje mi sie to nienaturalne.

patiti- moich znajomych dzieci tez tak sie bujały i nie maja ani autyzmu ani choroby sierocej. takze spokojnie kochana!!! napewno dawidokowi nic nie jest. wiele dzieci tak robi! i gratulacje dla małgo pierwszego ząbka:))
a ile ma Dawidek miesiecy??? kurcze dzieci mi sie juz mylą;/ zapominam ktore ile ma;/ hheheh

hejka
ilonka fliper poprostu cudo:-D
a my jutro idziemy do lekarza bo naszKubus ma 5 naczyniaczków na ciele niby to podobno samo zanika ale wole to skonsultowac mimo ze lekarz mi mwil ze znika....
a potem jeszcze do laryngologa bo ma sapke...a kropli do noska dlugo niemozna stosowac...
a poza tym bez zmian..Kubus jje, jje i jeszcze raz jje...mała pyzucha:-D

dziwnie kołysze się w przód i tył.Przeczytałam ze jest to nauka utrzymywania równowagi do raczkowania ale też może to być objaw choroby np:autyzmu lub choroby sierocej.Nie wiem co mam myślec na ten temat bo wydaje mi sie to nienaturalne.

Kochana moja Hania miała właśnie w takiej pozycji najlepszą zabawę, a zwłaszcza kiedy się chciała ucieszyć, potem jak zaczęła pewnie stawać na nóżki to chwytała się np. poręczy łóżka i tak jakby kucała i w górę i tak na przemian. Nie martw się takim zachowaniem na pewno nie jest to autyzm :tak:

Kobietki wiecie co właśnie znalazłam mój wpis na kaffe "Hej
smiech.gif
Wiecie może czy jeśli 2 kreska na teście jest blado różowa oznacza to możliwość bycia w ciąży? Staramy się o dzidziusia i w sumie w czasie kiedy miały wystąpić dni płodne kochaliśmy się każdego dnia lub co dwa przez 2 tygodnie
smiech.gif
Dziś było mi niedobrze w pracy więc postanowiłam zrobić test i pokazały się 2 kreski z czego jedna bladoróżowa"....to było 23.07.2007 r.,a tu jutro mija już rok jak moja Haneczka jest na świecie :-D Jeju kiedy ten czas minął???

W ogóle to jak tak czytałam to nasze nieszczęsne kaffe to mnie jakiś sentyment za serduszko złapał...tyle się już czasu znamy. Nawet z sentymentem wspomniałam niejaką Czrnulkę123 która nieźle nam namieszała :-p Fajnie było spędzić z Wami tyle czasu :tak:

Oki idę się poprzytulać do tego mojego wielkiego ludzika póki jeszcze śpi u nas w łóżku. Buziaczki.

reklama
Ale sie dzisaj wyspalam maly poszedl spac kolo 21 to ja nie dlugo po nim wstalam sobie spokojnie a o 7 obudzilam mlodego do karmienia bo ile mozna spac a teraz za to zywy jest jak nie iwem:-)

xTosia wszystkiego najlepszego dla Haneczki;-)

Do góry