reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

bebolek
witam Cię serdecznie:-)
wiadomo wiadomo, narazie dzidziusia nie będzie:-) ale widzę,że Ty już drugie masz w planach:-) powiedz mi jak ta książka? piszą coś mądrego? jeśli u Ciebie się sprawdzi to chyba sobie zakupie lub odkupie od Ciebie jeśli nie będzie Ci już potrzebna;-) Pozdrawiam gorąco!

a co u reszty lasek?
agacjone-mały ma apetyt po tatusiu?;-)

reklama
Martilla : Powiem szczerze ze ksiazki jeszcze do koncanieprzeczytałam mimo ze ma niecałe 100 stron ale brak czasu!!! pisze wiele ciekawych rzeczy... Aile z tego jest prawdą pzekonam sie jak z teorii przejdziemy do "działania" Strasznie chcemy dziewczynkę co skłoniło nas do zakupu tej książki... Stwierdzilismy ze 4 (razem z synkami od męża - poniewaz byc moze od wakacji zamieszkają z nami na stałe) niejest to dużo.. a Fabi bedzie miał towarzystwo w dorastaniu:-) Stać nas na to by miec tyle dzieciaczków tym bardziej ze u nas jest wysokie rodzinne (260 euro miesiecznie na jedno dziecko .. na 4 ponad 1200!!!!!) wiec bez porówniania z polską!!!! Książka kosztyje około 33 zł wiec taniutko!!! mozna na alegro zamówić;-)

Agacjone oj to mała kluseczka ci rośnie... fabi tezmiał taki okres ze zajadał sie i strasznie przybrał na wadze.. ale od kąd zaczoł chodzić to bardzo schudł... i mniej je teraz niz 3 miesiace temu!!!

Anekha co u ciebie???

HEJ LASKI
POTZREBUJE WASZEJ POMOCY:-) nawet nie ja ale moja kumpela, jest w 2 m-cu ciazy i wymiotuje non stop i mdli ja caly czas, a wy juz to macie za soba jakies sposby podpowiedzcie:-):-):-)

Babelek
Kopa lat :-) heheh kurde kiedy to zlecialo 15 m-cy, az sie wierzyc nie chce:szok: jak ten czas leci.

a gdzie reszta kobitek????

Bebolek fajnie że w końcu do nas zajrzałaś :-) mówisz że drugie planujecie?Fajnie,też bym chciała hihi :-p ucałuj Fabiego.
Arla ja przez 6 tygodni miałam mdłości i nie znalazłam satysfakcjonującego sposobu na nie niestety.Starałam się przesypiać.Podobno pomaga herbatka imbirowa.

cześć dziewczyny!
no i mnie wreszcie dopadło... siedzę chora w domu, ech no już tak się męczę:-( nawet leżeć nie dam rady:-( a co u was?

bebolek
chyba się zastanowię nad zakupem tej książki, bo też bym chciała córę mieć, no ale mam jeszcze na to trochę czasu:-) mówię Ci będę się wzorować na Tobie hehehe jeśli wam się uda spłodzić dziewczynkę to zamawiam książke odrazu!;-)
no a widzę,że będziesz miała wesołą gromadkę w domu:-)

pozdrawiam wszystkie serdecznie. Zagilana do pasa ciotka Martilla:-D

mnie niestety chyba tez dopada powoli chorobo jeszcze mnie nie rozlozyl ale cudownie tez nie jest. W sumie to bardziej martwi mnie to bo malu cos marudny sie zrobil i ostatnio zxielona kupka mu sie zdazala i tak kaszelek czeszciej ma boje sie, ze on mi sie rozlozy.

Naszczescie ja mialam mldlosci na poczatku ciazy jak jezdilam autobusem tylko jak nie to wporzadku bylo ale trwalo jakies 4 miechy i nic nie pomagalo.

no to sobie zamówiłam książkę hehe nie szkodzi,że narazie nie będzie mi aż tak potrzebna, ale przezorny zawsze ubezpieczony;-)

Kolia a ile ma Twój synek?Może te zielone kupy od mleka są?Nie zmieniałaś ostatnio?
Martilla no to kuruj się ciotka :tak: też grypsko przerabiałam,nic przyjemnego.Cholera a teraz ta pogoda taka w kratke i cisnienie niskie,to czuje się jak...może lepiej przemilcze :-p
A co do tej ksiązki to tez zerkałam już na nią hihi chyba i ja się skuszę :-) Z allegro zamawiałaś?

reklama
Andzia84 Mikolaj mam 3 miesiace i mleko bylo zmieniane jakies 1,5 miesiace temu wiec to chyab nie to.

Nod ziasj wolne to sie wyspalismy z malym no ale zaraz do dentysty musze lecie.

Do góry