reklama
agacjone23
Fanka BB :)
Andzia
ale on to mleko pije od wczoraj a ten katarek ma od piatku...nieduzy ale jest...to ten katar moze byc od ietoleranci czy od tego bebilonu HA???
ale on to mleko pije od wczoraj a ten katarek ma od piatku...nieduzy ale jest...to ten katar moze byc od ietoleranci czy od tego bebilonu HA???
Andzia84
listopadowa Mama
Agacjone u mojej Izy katarek był jednym z objawów nietolerancji.Taki alergiczny katarek umiejscowiony głęboko w nosie,słychać było takie furczenie w nosku.Po tym Bebilonie HA to raczej nie jest,tym bardziej że ma go już od piątku.Nie twierdze że jest to akurat katar alergiczny,moze być po prostu taki zwykły katarek :-)
No to jutro wracam do szkoly normlanym trybem. Nie podoba mi sie, ze musze na tyle zosatwic malego ale nie mam wyjscia. W weekend bylam u rodzicow chlopaka i jak przyslismy to maly wpadl w taki placxz plakal przez ponad 1,5 h zastanawiam sie czy to moglo byc przez swieczke zapachowa bo alurat sie palila czy to mozliwe?
Witam Was po bardzo długiej przerwie!!!! Niestety niemiałam internetu i dopieo całkiem niedawno nam podłączyli!!!! Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie!!!!
Co u nie nowego??
-Fabi skończył juz 15 miesiecy... ślicznie chodzi , ma już 8 iałych perełek ( pierwszy wyszedł jak miał niecałe 8 ) uwielbia sie smiać!!!!! Normalnie kocham go całym serduszkiem
- Powolutku planjemy 2 dzidzie!!!!:-) i to juz niebawem jesli wszytko u mezulka w pracy dobrze sie ułoży!!!! kurcze nawet kupiliśmy juz ksiązkę Dr. Karola wójcika "Jak zaplanować płeć diecka"
Dziś mam taki sentymentalny dzień... kilka godzin temu znajoma urodziła martwego dzidziusia-synka...:-( do ostatniej chwili przed porodem wszytstko było super... i nagle taki dramat:-(.. naprawdę niemogę zrozumieć dlaczego Bóg odbiera ludziom to co jest dla nich całym życiem!!!
Kochane a co u was???
Martilla doczytałam "między wierszami" ze spóźnia sie @ ???!!!! czy coś wiadomo???
pozdrawiam!!!!!!
Co u nie nowego??
-Fabi skończył juz 15 miesiecy... ślicznie chodzi , ma już 8 iałych perełek ( pierwszy wyszedł jak miał niecałe 8 ) uwielbia sie smiać!!!!! Normalnie kocham go całym serduszkiem
- Powolutku planjemy 2 dzidzie!!!!:-) i to juz niebawem jesli wszytko u mezulka w pracy dobrze sie ułoży!!!! kurcze nawet kupiliśmy juz ksiązkę Dr. Karola wójcika "Jak zaplanować płeć diecka"
Dziś mam taki sentymentalny dzień... kilka godzin temu znajoma urodziła martwego dzidziusia-synka...:-( do ostatniej chwili przed porodem wszytstko było super... i nagle taki dramat:-(.. naprawdę niemogę zrozumieć dlaczego Bóg odbiera ludziom to co jest dla nich całym życiem!!!
Kochane a co u was???
Martilla doczytałam "między wierszami" ze spóźnia sie @ ???!!!! czy coś wiadomo???
pozdrawiam!!!!!!
agacjone23
kochane czy mozliwe ze moj zjadajac 120ml bebilonu HA starcza mu to tylko na 1,5 godz??? juz rece mi opadaja.....taki żarłok z niego czy co?????
zaraz jedziemy na szczepienie i musze z pediatra pogadac bo zbankrutujemy
zaraz jedziemy na szczepienie i musze z pediatra pogadac bo zbankrutujemy
Olka1988
agacjone - moja mała mimo że dostaje cycuś, ma jedno mleko Nan HA na 3 dni, bo też ma cały czas mało... także to chyba normalne :-)
reklama
agacjone23
hej my juz po szczepieniu...mały płacz był ale teraz sobie usnął....:-):-)
ważyłam mojego synunia i kurcze pani doktor powiedziala ze ma nadwage waży 5,5kg..w ciagu 2 tyg przybrał praeie 1 kg....a mimo to ciage chce jeść.... głodomór jeden...tata sobie nie załuje to co on bedzie,nie??
ważyłam mojego synunia i kurcze pani doktor powiedziala ze ma nadwage waży 5,5kg..w ciagu 2 tyg przybrał praeie 1 kg....a mimo to ciage chce jeść.... głodomór jeden...tata sobie nie załuje to co on bedzie,nie??