reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

andzia
tak z allegro zamawialam, zaraz Ci wysle link, bo znalazłam babeczke która współpracuje z księgarnią i ksiazki własnie ta księgarnia wysyła i nie płaci się za wysyłke:-)

reklama
Kolia to jeśli te zielone kupki będą się utrzymywać,to idź z małym do pediatry.Zawsze lepiej poradzić się lekarza w takiej sytuacji.
Martilla no właśnie też się chyba skuszę na tą książkę :-p Tym bardziej że jakoś mnie tak ostatnio nachodzą myśli że Iza coraz starsza....;-)Fakt że już powiedziałam mojej drugiej połowie,że nawet jak druga by znów dziewczynka była,to bym się cieszyła,bo najważniejsze że mała by sama nie była :-)
A jak Twoje samopoczucie dzisiaj?

a powiem ,że dziś w miare dobrze. Najgorzej jest wieczorem. Ale siedzę w domu już drugi dzień i się nigdzie nie ruszam to może szybciej się wykuruję, bo jak w poniedziałek i wtorek byłam w pracy to myślałam,że się wykończę. Strasznie mnie brzuch boli tak na dole, a poza tym ok. A Ty jak tam? Malutka zdrowa? Kurdę jak mi się jej imię podoba:-) Ostatnio wpadłam na jeszcze jedno -Zoja:-) Ale nie wiem czy nazwałabym tak dziecko;-)

Ostatnia edycja:
Izek ma się dobrze :-) Siedzi właśnie na koniku bujanym i teledyski ogląda :-) Dziś nawet dała mi pospać.Przebudziła się może 2-3 razy.Trójki jej się u góry wyrzynają i trochę ciężkie noce były ostatnio.Nastawiłam jej obiadek i za jakaś godzinke na spacerek pójdziemy.Dziś słoneczko u nas i już 6 stopni na plusie.
Powiem Ci że Zoja nawet ciekawe imię.A powiedz mi jak tam Twoja @?Rozkręciła się w końcu?

ooo później to się tak rozszalała,że nie nadarzyłam za nią hehehe a no i test wyszedł negatywnie... ale ostatnio majonez mi śmierdzi:-) wczoraj kanapki nie zjadłam całej, bo myślałam że będę wymiotować hehehe Zoja pasowała by do nazwiska , bo mamy długie więc trzeba krótkie imię jakby co:-) Ale nie wiem czy mi później nie wykrzyczy w twarz,że tak nazwałam;-)

Bo co prawda imię dość niespotykane,ale ładne :-)
Umów się na wizyte do ginka.Niech sprawdzi co i jak,tym bardziej że dół brzucha Cię pobolewa.

hej
ja tak na chwile wpadlam...Kuba śpi...pojdł mleka z butli, kupoche walnął jak trza:-D:-D i podsypia ale jak ptaszek na gałązce...budzi sie co chwile...
:-) a ja mam troche wolnego i widze ze dyskusja na temat panowania dzidzi....;-)

agacjone
no Ty ciotka chyba narazie nie planujesz hehe:-)
a Ty walisz w tą klawiaturę to co się dziwisz,że dziecko się budzi:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry