reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
andzia
tu w wawie to nie taka prosta sprawa, ja muszę iść prywatnie, bo nie mam ubezpieczenia, zanim się dokopie do jakiegoś gabinetu, umówie itd to mnie noc zastanie;-) pójdę u siebie jak pojadę do domu rodzinnego,ze tak powiem:-)

U nas dzisaj sliczna pogoda i z malym zrobilismy sobie dluzszy spacer ale jak wrocilm do domu to mi znieczulenie zaczelo o tym dentysce schodzic a okoazalo sie ze nie ma nic przeciwbolowego w domu dobrze ze maly byl nawet grzeczny chyba wyczul ze mame cos dobija a teraz sobie spi. :-)

dziewczyny czy po szczwpiionce 5w1 moga byc jakies dolegliwosci?? bo moj kuba od wczoraj jest tak jakby delikatnie mowiac "przymulony" jakiejs chrypki dostal, śpi jak nigdy,taki marudny jest?? szczepienie było we wtorek

agacjone23 Za pierwszym razem jak szczepilam 5w1 to prawie clay dzien mi przespal i to byl chyba koniec dolegliwosci no moze wieczorem byl troche bardziej rozdrazniony ale tydzien temu szepilam drugi raz i tak walsnie dzien szczepienia byl ok zero objawow ale 2 nastepne byly mocno srednie Mikolaj mial podniesiona temperature co prawda minimalniej ale juz byl marudny i tez wlasnie mysle ze to bylo od szczepienia.

dzieki kolia:-) bo lwanise jest podobnie..spi jak nigdy:tak:
a niewiesz jeszcze czy od plesniawek moze wystapic chrypka??bo w necie tak wyczytałam ale moze ktos tak mial???

hej moja malutka też była szczepiona 5w1 (pierwszy raz) i spała jak nigdy przez calusi dzień :-):-):-):-) zdążyłam wszystko wysprzątać w domu i nawet nadrobić forum :tak:
Poza tym żadnych dolegliwości nie miała ani temperatury podwyższonej ani marudzeń, nawet jej nie kąpałam wieczorem bo szkoda mi było ją budzić :-p chociaż może to przez moje lenistwo :rofl2:

witam
wszystkie i pozdrawaim:biggrin2:
ja tak na moment
wczoraj wyszlysmy z małą ze szpitala..w poniedizałek wylądawała z odwodnieniem na kroplówach z rotawirusem..straszna biegunka była...
schudła z 9,560 na 8,740 ale najwazniejsze ze juz jest lepiej..jeszce osłabiona bo najlepiej to jej na ręku albo leżeć..mniej siedzi i stoi..o chodzeniu nei mowie...ale ciesze sie ze juz zdrowieje:tak:

wiecej popisze jak sama odpoczne bo wypompowana jestem ...psychiicznie troche..

milego weekendu wsystkim zycze,zdrowka i w ogóle:happy::happy::happy:3majcie sie kobietki ciepo:biggrin2:

Anekha najważniejsze że już jesteście w domku :-)Znów jest do kogo kliknąć na gg o poranku :-p
Martilla jak samopoczucie u Ciebie?

reklama
hej
a do nas zaraz lekarz przyjezdza bo niewiem skad ta chrypka u Kuby....wogole dzis marudny jest, katarek nadal jest...ciale cos w kłko ma....juz mi ręce opadają....znowu 60zł na wizyte....:-(

Do góry