reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Martilla nie uciekmy zostajemy....a o takich rzeczach bardzo prywatnych czy prywatne fotki piszemy/wklejamy na zamknietym:)

reklama
Czesć wszystkim niestety nie mam zbytnio czasu na przesiadywanie przed komputerem bo pracuje i opiekuję sie Dawidkiem.Mały rośnie jak na drozdzach dokazuje i wszędzie go pełno :-)wystarczy spuścić go z oka a on ni to raczkując ni to pełzając przesuwa sie w interesujące go miejsca takie jak kat pokoju albo biurko z komputerem.Wystarczy go na chwilę zostawic a on już kable ciągnie guziki wciska a ostatnio łapie naszą suczke za ucho,a ona cierpliwa i delikatna pozwala się meczyc.Myślałam,że będzie go gryzła a ona nic.:-)Juz jutro konczy 7 mies i w przyszłym tygodniu szczepienie przeciwko żołtaczce.Czekam jeszcze tylko na wyniki testów alergicznych na alergie na mleko krowie i już będę mogła cieszyć się maciezynstwem.Jak ten czas leci dopiero co Dawidek przyszedł na swiat a tu juz 8 miesiecy mineło:confused:.Pozdrawiam wszystkie

Jak dlugo moga trzymac dolegliwoci po szczepioni mial je wczoraj rano poczy cala noc byl nie spokojny i dzisaj caly czas zdaza sie co jakis czas usmiech ale to jest krotko trwale bawi sie chwile i szybko sie meczy potem marudzi dopuki nie zasnie a jak spi co jakis czas szlysze placz to takie dziwne bo trwa nawet nie minute a Mikolaj nawet sie nie budzi dalam mu paracetamol mam nadzieje ze mu pomoze. Czy to nadal po szczepieniu?
A i dodam jeszcze, ze dzisaj wpadl w taki histeryczny placz ktore trwal chwiel nawet jak mu podalam butelke to nie zwrocil na to uwagi.

Ostatnia edycja:
Hej kobietki, ale człowiek głupi...we wt. minęło 7 lat jak jestem z mężem, wczoraj Hania skończyła 11 m-cy i kumpel męża obchodził urodziny więc pomieszaliśmy to wszystko i postanowiliśmy zrobić okazjonalną posiadówkę u nas. Skończyło się o pierwszej w nocy :baffled: i teraz z jednej str. fajnie było posiedzieć ze znajomymi, a z drugiej jestem dziś nie przytomna. Muszę jeszcze rano umyć po wczorajszym jedzeniu bleeee. No nic będę musiała dziś iść spać razem z Hanią to może odeśpie :tak: No a teraz biorę się za przygotowania do pracy. Buziolki.

cześć mamuśki, a ja się pochwalę że wróciłam z weselicha góralskiego i tak się wybawiłam jak nigdy :-):-):-) najfajniejsze jest to że jadłam wszystko na weselu i wcale moja maleńka nie ma żadnych złych objawów :tak::tak::tak::tak:
Wobec tego koniec z drakońską dietą i jem wszystko (...z umiarem...)
a dziś idę z malutką na szczepeienie i trochę się boję :baffled::baffled::baffled: ewentualnych powikłań bo jestem z nią sama w domciu i wrazie np gorączki to co czopek wystarczy czy poczekać jak sama przejdzie? :sorry2:
teraz maleńka jeszcze śpi więc mogłam spokojnie dokończyć poranną kawkę :-)

miłego dnia mamuśki :-)

Wczoraj bylam u kobiety ktora ma sie zajmowac Mikolajem. Wyglada na calkiem kompetentna mam nadzieje, ze taka jest. Troche sie boje bo nie zostawialam jeszcze maleg zupelnie obcej osobie. Troche sie z tym zle czuje ale nie mam wyjscia.

reklama
Na caly dzien 5 razy w tygodniu no czasami mniej. Dlatego to mi tak nie pasuje. Ale opiekuje sie jeszcze jednym chlopcem i jego rodzice sa zadowoleni wec to mnie troche uspokoilo.

Do góry