reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ilonka ty jeszcze uwazaj bo twoj filipek jeszcze zapusci se takie wlosy ze chyba w nocy bedziesz mu je obcinala aby nie wiedzial hehe

hejka ja wrocilam z miasta bo tesciowej bylam cos tam zalatwic a teraz jestem u rodzicow i na obiad dzis wymyslilam pizze...a co!!!!:-D
no to sie naczytalam tych waszych opowiesci i wcale mnie nie poscieszylyscie:-D a wrecz odwrotnie ale dobra co tam jeszcze prawie 3 m-ce takze jeszcze sie pomartwie a jak nie to moze cc poprosze.....albo bedzie tak ze trzebabedzie koniecznie zrobic..co sie martwic na zapas....:-)

ilonka no pewnie ze na kawe a co do odwiedzin to powiem ze moja kuzynka jestes hehehe

agacjone
ja sie naogladalam porodow na youtube ale nie mysle o tym juz mowie ze co ma byc to bedzie chociaz sie boje tego bolu i nie wyobrazam sobie jak dzidzia sie moze przecisnac przez taka mala pipke :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka ja tylko tak napisalam bo to roznie bywa w szpitalach ;-)

wlasnie sie dowiedzialam ze porodowka w poznaniu jest przepelniona ahhh ale mi napedzono stracha teraz:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anekha- pasowanie fakt było super mała była spękana jak nie wiem myślałam że nie powie wierszyka ale wytrajkotała ja tża :-D:-D:-D......Pranko jutro znów mi się szykuje i tak w kółko hihi a prasowanie to już masakra nawet mi się o tym nie chce myśleć :baffled::-).Ewelka,Agacjone-możecie się drzeć na cały szpital jak wam to pomoże w bólu :-D Jak ja leżałam to nie które darły sie i było ok...DACIE RADE każda musi to przejść ........:tak::-D..Wbrew pozorom to nie jet tak zle ,strach ma wielkie oczy ale jak już się zacznie to poleci ....pozdrawiam

Do góry