reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej. No ja też po wizycie. Mój młody doktorek też śmieszny. "Oj chyba za mało żelu dałem bo mi coś pacjentka podskakuje". A ja dziś nie chciałam tej pałki do USG pozwolić wejść :p. No mam 13 dc. Endometrium już ładne bo 8 mm. Więc narosnie do owulacji. Dwa pęcherzyki 13 mm ale mają czas, powiedział że mam w poniedziałek iść na usg. Do niego mam 70 km więc powiedział żebym poszła u siebie gdzieś a do niego zadzwoniła jak sytuacja.
Nie ma poglądu na te moje wczesne plamienia niestety. Ale zrobił mi porządne USG włącznie z USG 3D jamy macicy, szyjki i całej reszty. Śmiesznie ta macica wygląda w 3d. I naprawdę długo oglądał, sprawdzał, i mówi że nie widać nic co by dawało te plamienia. Więc też narazie wstrzymać się z miesiąc dwa z jakąś histeroskopia. Tylko że drożność w czerwcu.....

reklama
Ty jesteś na Aromku teraz nie? Ja od przyszłego cyklu zaczynam... Jak się po nim czułaś? 13dc i endo 8 to bardzo ładne. W ja byłam wczoraj w 20dc i ok 7...
Hej. No ja też po wizycie. Mój młody doktorek też śmieszny. "Oj chyba za mało żelu dałem bo mi coś pacjentka podskakuje". A ja dziś nie chciałam tej pałki do USG pozwolić wejść :p. No mam 13 dc. Endometrium już ładne bo 8 mm. Więc narosnie do owulacji. Dwa pęcherzyki 13 mm ale mają czas, powiedział że mam w poniedziałek iść na usg. Do niego mam 70 km więc powiedział żebym poszła u siebie gdzieś a do niego zadzwoniła jak sytuacja.
Nie ma poglądu na te moje wczesne plamienia niestety. Ale zrobił mi porządne USG włącznie z USG 3D jamy macicy, szyjki i całej reszty. Śmiesznie ta macica wygląda w 3d. I naprawdę długo oglądał, sprawdzał, i mówi że nie widać nic co by dawało te plamienia. Więc też narazie wstrzymać się z miesiąc dwa z jakąś histeroskopia. Tylko że drożność w czerwcu.....

Ja nie chce się nakręcać, że może to za szybko ale jest to dziwne...
13dc zastrzyk, a dzisiaj 21dc w 19dc leki kłócie i minimalnie zabarwiony śluz raz widziałam...
Zdj testów do góry z wczoraj z rana a niżej z dzisiaj z rana.
IMG_20200528_095911.jpeg

Ja nie chce się nakręcać, że może to za szybko ale jest to dziwne...
13dc zastrzyk, a dzisiaj 21dc w 19dc leki kłócie i minimalnie zabarwiony śluz raz widziałam...
Zdj testów do góry z wczoraj z rana a niżej z dzisiaj z rana. Zobacz załącznik 1125625
Widać i trzymam mocno kciuki, ale wiem, że Pinki kłamią. Poczekaj jeszcze z testowaniem :)

reklama
Do góry