KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej. No ja też po wizycie. Mój młody doktorek też śmieszny. "Oj chyba za mało żelu dałem bo mi coś pacjentka podskakuje". A ja dziś nie chciałam tej pałki do USG pozwolić wejść . No mam 13 dc. Endometrium już ładne bo 8 mm. Więc narosnie do owulacji. Dwa pęcherzyki 13 mm ale mają czas, powiedział że mam w poniedziałek iść na usg. Do niego mam 70 km więc powiedział żebym poszła u siebie gdzieś a do niego zadzwoniła jak sytuacja.
Nie ma poglądu na te moje wczesne plamienia niestety. Ale zrobił mi porządne USG włącznie z USG 3D jamy macicy, szyjki i całej reszty. Śmiesznie ta macica wygląda w 3d. I naprawdę długo oglądał, sprawdzał, i mówi że nie widać nic co by dawało te plamienia. Więc też narazie wstrzymać się z miesiąc dwa z jakąś histeroskopia. Tylko że drożność w czerwcu.....
Nie ma poglądu na te moje wczesne plamienia niestety. Ale zrobił mi porządne USG włącznie z USG 3D jamy macicy, szyjki i całej reszty. Śmiesznie ta macica wygląda w 3d. I naprawdę długo oglądał, sprawdzał, i mówi że nie widać nic co by dawało te plamienia. Więc też narazie wstrzymać się z miesiąc dwa z jakąś histeroskopia. Tylko że drożność w czerwcu.....