reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja miałam usg w trakcie poronienia, to była masakra, po nogach mi ciekło praktycznie [emoji85]
No to się nie martw. Ja też miałam opory jak to USG w okresie. Ale oni mają z tym do czynienia na codzien. A są różne schorzenia gdzie muszą badać w trakcie okresu. Podejdź na luzie do tego. Tym bardziej jak jakoś strasznie nie krwawisz.

Jestem po wizycie. Endo ponad 7 więc szaleństwa nie ma ale jest plyn po owulacji (końcówka) czyli owu była kilka dni temu. I jest kolejny perzechyk 17mm na tym samym jajniku... Mam prac dupka przez 10dni (co wydaje mi się, że powinnam brać cały czas bo co jak przestanę a się okaże, że ze jestem w ciąży i zaszkodzę?) i czekamy

Jestem po wizycie. Endo ponad 7 więc szaleństwa nie ma ale jest plyn po owulacji (końcówka) czyli owu była kilka dni temu. I jest kolejny perzechyk 17mm na tym samym jajniku... Mam prac dupka przez 10dni (co wydaje mi się, że powinnam brać cały czas bo co jak przestanę a się okaże, że ze jestem w ciąży i zaszkodzę?) i czekamy
Czyli będzie druga owulacja???
Tak bierz 10 dni, a później test. Jak będzie coś na teście nie przerywaj brać duphastonu

Czyli będzie druga owulacja???
Tak bierz 10 dni, a później test. Jak będzie coś na teście nie przerywaj brać duphastonu
Co do nowego pęcherzyka ona nie była w stanie powiedzieć czy idzie kolejna owulacja (w sumie to u mnie już różne cuda były po stymulacji) czy to jakaś torbiel... No i nic nie wspomniała o ciałku żółtym co też mnie zdziwiło. A może to właśnie jest ciałko żółte??

No to się nie martw. Ja też miałam opory jak to USG w okresie. Ale oni mają z tym do czynienia na codzien. A są różne schorzenia gdzie muszą badać w trakcie okresu. Podejdź na luzie do tego. Tym bardziej jak jakoś strasznie nie krwawisz.
Cala dygocze żeby było tylko wszystko ok

Samo badanie tragedia doktorek cały czas mówił "luźno nóżki " ale na szczęście wszystko jak w najlepszym porządku. Jak doktorek mówi " macic lepsza jak nie u jednej osiemnastki " 😂
Dobre teksty ma 😂 w najważniejsze że wszystko dobrze 👍

reklama
Do góry