reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja miałam cło i też nie pękały z zastrzykiem. Teraz 4 cykle miałam z aromekiem i same pękały więc 4 cykle owulacyjne ale ciąży jak nie było tak nie ma. Lekarz namawia mnie na inseminacje.
Ale skoro i tak trzeba alej postanowiłam udać się do kliniki na razie na konsultacje (InVicta Bydgoszcz bo tam mam najbliżej) i nie stety w obecnej sytuacji nie przyjmują jedynie konsultacje online :(
Nic pozostało czekać. Ale robię życzę powodzenia a nóż widelec gdzieś się dostaniesz :) :)
Wiesz co lekarz powiedzial że jeśli teraz nic z tego nie wyjdzie to zmiana leków ale sama nie wiem co o tym myślec bo na dzień dzisiejszy ciągle pobolewa mnie brzuch i myślę że to po tych tabletkach. W 2 cyklu myślałam że może się udalo bo czułam się inaczej, ciągle bolał mnie brzuch... @przyszla o 5 dni za wcześnie.... Teraz mąż mówi że ma dobre przeczucia i oby one się sprawdziły.

reklama
Wiesz co lekarz powiedzial że jeśli teraz nic z tego nie wyjdzie to zmiana leków ale sama nie wiem co o tym myślec bo na dzień dzisiejszy ciągle pobolewa mnie brzuch i myślę że to po tych tabletkach. W 2 cyklu myślałam że może się udalo bo czułam się inaczej, ciągle bolał mnie brzuch... @przyszla o 5 dni za wcześnie.... Teraz mąż mówi że ma dobre przeczucia i oby one się sprawdziły.
Na clo to ja czułam strasznie duże jajniki bo pęcherzyki po 28 prawie 30mm i nie pękały.
Ja teraz miałam dziwny cykl po owulacji @ też ok 5 dni przed terminem i bardzo dziwny bo mało krwi same takie skrzepy. Pierwszy raz coś takiego miałam i krwawienie było od razu a zazwyczaj 1 dzień plamię i dopiero i zawsze mam cykle równe co miesiąc a tu takie zaskoczenie. Mój lekarz mówi że jak jest @ to nie ma ciąży ehh :(

Cześć dziewczyny, pierwszy monitoring w 16dc mam za sobą. Brałam clo pierwszy raz, 2x1 od 5-9dc. Mam dwa pęcherzyki w każdym jajniku po jednym, 20 i 22mm, endometrium 10mm, moja Pani doktor była z wyników bardzo zadowolona. :) dostałam zastrzyk i jutro rano będę działać.

Witam . To mój pierwszy cykl z clo . Od 5 do 9 dc po 1 tab. W 12 dc usg ukazało 2 pęcherzyki 19 mm i 23 mm . Następne usg 14 i urosły 23 mm i 25 mm dostałam zastrzyk po którym fatalnie się czułam okropnie bolał mnie brzuch. Na szczęście jest już lepiej mniej mnie boli . Gin powiedział ze jak boli to dobra oznaką mówi ze jajniki pracują. Powiem szczerze że nigdy nie czułam aż tak bardzo bólu przy owulacji . Przytulanki tragedia ze łzami w oczach , ale czego się nie robi aby mieć dzidzie😀

Manua cieszę się że dołączyłaś do grona staraczek i oby ten rok był dla nas pomyślny. Ile my kobiety musimy wycierpieć aby ujrzeć te upragnione 2 kreseczki. Trzymam kciuki 😉 a mi zostało kilka dni do @ czas pokaże co z tego będzie aktualnie 21 dc. Nie pisze o swoich objawach bo w sumie i nie ma sensu się nakręcać żeby w razie czego rozczarowanie tak nie bolało.

My też się nie nakręcamy ze po 1 cyklu juz będą 2 kreski . Chociaż ja to gorzej przeżywam niż mój narzeczony

Hej Dziewczyny! Ja byłam stymulowana innym lekiem niż clo, zawierającym letrozol. Wystarczyły dwa cykle i udało się. A tak naprawdę jeden bo w pierwszym stymulowanym ominęliśmy totalnie owulacje. Podobno clo uszkadza endometrium więc polecam coś na to kombinować. Ja brałam omege 3 i magnez dwa razy dziennie, ale można też migdały, ananasy, suszone morele, czerwone wino, acard też działa ale to raczej po konsultacji z lekarzem :)

reklama
Do góry