Kupiłam migdały na endo. Ile ich jesz?U mnie akurat endo ładne 11 ale jem migdały i morele wina nie pije bo mam po nim okropna zgage [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam migdały na endo. Ile ich jesz?U mnie akurat endo ładne 11 ale jem migdały i morele wina nie pije bo mam po nim okropna zgage [emoji4]
Kupiłam migdały na endo. Ile ich jesz?
Mam pół kilo orzechów i wino o magnezie nie słyszałam - będę brać.Mówią że garść dziennie trzeba i kieliszek wina wytrawnego
Ja dziewczyny brałam omege 3 i magnez bo tak wyczytałam w necie że poprawiają endometrium i wystarczyło a miałam duży problem z cienkim endometrium. Ciekawa jestem jak będzie wyglądało na pierwszym usg.
Witam u mnie dzisiaj 19 dc na szczęście już nic mnie nie boli chociaż jestem bardzo nerwowa , może przez ta cała sytuacje. Wyszłam na spacer z córką no ale w tej masce nie mogę oddychać serce mi wali jak oszalała okulary parują wiec się wściekłam i wróciłam do domu . W piątek miałam zastrzyk sobota niedziela i poniedziałek ból brzucha niesamowity. W sobotę ok 16 30 to był bardzo mocny skurcz wiec wtedy chyba mi pekly pęcherzyki.Heja dziewczyny jak tam u was ma się sytuacja? Ja mam dziś 25 dc i od 2 dni mam male brązowe plamienie... Staram się nie nakręcać bo boję się że to może być zapowiedz @. Wczoraj jak się zaczęło plamienie to tak się źle czułam.. Chciało mi się spac, strasznie bolała mnie głowa aż miałam mdłości do tego bolaly mnie plecy aż promieniowało do kości ogonowej ale naszczecie przestało. Powiem wam że strasznie się boje że lada chwila i może przyjść ta wredna @. Tak bardzo nie chce aby przyszła ale latam co chwilę do tej łazienki i boję się że zaraz będzie mocne krwawienie... Ostatnio też miałam 2 dni krwawienia a 3 dnia przyszła @ więc teraz siedzę jak na szpilkach. Brzuszek pobolewa lekko takie cminie ale nie cały czas. Czuję się ok dziś rano miałam mdłości i bólem głowy ale zwalam to na jakąś niestrawność.... Hormony mi szaleją bo mam takie humorki aż mój mąż powiedział że coś że mną jest nie hallo i strasznie wysypało mnie na twarzy i zastanawiam się czy to na @ czy na coś innego. Boje się strasznie każdej wizyty w toalecie. I najgorsze jest to czekanie...
Oby się udało kiedyś musi zaświecić dla nas . Co do tych masek to mnie też szlak trafia bo ciężko się przez to oddycha i też sciagam bo nie można wytrzymacWitam u mnie dzisiaj 19 dc na szczęście już nic mnie nie boli chociaż jestem bardzo nerwowa , może przez ta cała sytuacje. Wyszłam na spacer z córką no ale w tej masce nie mogę oddychać serce mi wali jak oszalała okulary parują wiec się wściekłam i wróciłam do domu . W piątek miałam zastrzyk sobota niedziela i poniedziałek ból brzucha niesamowity. W sobotę ok 16 30 to był bardzo mocny skurcz wiec wtedy chyba mi pekly pęcherzyki.
Dlatego jak mam się denerwować w maskach to wolę nie wychodzic . Jutro pojadę na wieś to odetchne normalnieOby się udało kiedyś musi zaświecić dla nas . Co do tych masek to mnie też szlak trafia bo ciężko się przez to oddycha i też sciagam bo nie można wytrzymac
Heja dziewczyny jak tam u was ma się sytuacja? Ja mam dziś 25 dc i od 2 dni mam male brązowe plamienie... Staram się nie nakręcać bo boję się że to może być zapowiedz @. Wczoraj jak się zaczęło plamienie to tak się źle czułam.. Chciało mi się spac, strasznie bolała mnie głowa aż miałam mdłości do tego bolaly mnie plecy aż promieniowało do kości ogonowej ale naszczecie przestało. Powiem wam że strasznie się boje że lada chwila i może przyjść ta wredna @. Tak bardzo nie chce aby przyszła ale latam co chwilę do tej łazienki i boję się że zaraz będzie mocne krwawienie... Ostatnio też miałam 2 dni krwawienia a 3 dnia przyszła @ więc teraz siedzę jak na szpilkach. Brzuszek pobolewa lekko takie cminie ale nie cały czas. Czuję się ok dziś rano miałam mdłości i bólem głowy ale zwalam to na jakąś niestrawność.... Hormony mi szaleją bo mam takie humorki aż mój mąż powiedział że coś że mną jest nie hallo i strasznie wysypało mnie na twarzy i zastanawiam się czy to na @ czy na coś innego. Boje się strasznie każdej wizyty w toalecie. I najgorsze jest to czekanie...