reklama
Orzechy brazylijskie i suszone morele tez poprawiaja endo
Jem migdały, ryby, awokado. Może coś pomoże.
Czytałam też że można brać Acard, ale to pewnie nie pomaga od razu.
jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
Co do acardu Ci nie podpowiem, bo nigdy nie bralam.
Jem migdały, ryby, awokado. Może coś pomoże.
jeszczebedziepieknie
Dziewczyny, macie jakies sposoby na bolace piersi?
Ten bol jest straszny, nie moge ich nawet dotkac. Podczas siedzenia mam nawet wrazenie, ze czuje, jak krew mi w zylach plynie.
A bieganiu nawet myslec nie chce [emoji45] rano odstawilam corke do przedszkola. Mlodej bylo zimno, wiec kawalek podbieglysmy, a mi sie az czarno przed oczami zrobilo...
Ten bol jest straszny, nie moge ich nawet dotkac. Podczas siedzenia mam nawet wrazenie, ze czuje, jak krew mi w zylach plynie.
A bieganiu nawet myslec nie chce [emoji45] rano odstawilam corke do przedszkola. Mlodej bylo zimno, wiec kawalek podbieglysmy, a mi sie az czarno przed oczami zrobilo...
Ja tez od miesiąca inaczej jem owsianki z cynamonem, mięso głównie pieczone, ryby, awokado, migdały i siemie lniane do owsianki, Ostanio zakupilam tez czarnuszke bo słyszałam ze dobrze działa. No i odstawiłam słodycze i napoje słodzone moze pomozeJem migdały, ryby, awokado. Może coś pomoże.
Ja tez od miesiąca inaczej jem owsianki z cynamonem, mięso głównie pieczone, ryby, awokado, migdały i siemie lniane do owsianki, Ostanio zakupilam tez czarnuszke bo słyszałam ze dobrze działa. No i odstawiłam słodycze i napoje słodzone moze pomoze
No ja jem zdrowo od dawna, że względu na cukrzycę, więc w sumie nic nowego do diety nie wprowadziłam. Zobaczymy czy to coś pomoże.
O ja dziś też miałam pierwszy raz z czarnuszkaJa tez od miesiąca inaczej jem owsianki z cynamonem, mięso głównie pieczone, ryby, awokado, migdały i siemie lniane do owsianki, Ostanio zakupilam tez czarnuszke bo słyszałam ze dobrze działa. No i odstawiłam słodycze i napoje słodzone moze pomoze
Mimi94
Wszytsko jest możliwe wiem to po sobie. A robiłam już testy czy to pierwszy w tym cyklu?Jutro będzie 32 dc @ brak. 21 dni po owu. Jutro rano zrobię test. Piersi zaczynają boleć i dzisiaj czułam trochę takie ciągnięcie w podbrzuszu. Czy jest możliwe aby @ się tyle przeciągnela po owu?
reklama
Robiłam test wyszedł negatywny. Był to 27 dc i nie robiłam z porannego moczu. Liczę na to że było jeszcze za wcześnie.Wszytsko jest możliwe wiem to po sobie. A robiłam już testy czy to pierwszy w tym cyklu?