No i super jedz ananasy na zagnieżdżenieNo były co 2 dni a nawet i codziennie. Więc trzymam się nadziei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i super jedz ananasy na zagnieżdżenieNo były co 2 dni a nawet i codziennie. Więc trzymam się nadziei
Będzie dobrze! Pierwszy raz z clo? Napisz co powie na wizycieDziewczyny... Ja mam jutro tą wizytę. Okres mi się W KOŃCU skończył. Dziś 8 dc. Ale złapałam jakiegoś doła. Boje się co po tym clo. ... Już straciłam resztki nadzieji. Tyle ciąż w rodzinie, i to tak boli....
Oczywiście że dam Wam znac. Mam na 15:00. Tak Tak. Pierwszy raz na clo. Dlatego tak sieje panike. W następnym cyklu już pójdę pewnie później trochę jak będę wiedziała jak jajniki zareagują. A teraz wolę wiedzieć co się tam dzieje już wcześniejBędzie dobrze! Pierwszy raz z clo? Napisz co powie na wizycie
Oczywiście że dam Wam znac. Mam na 15:00. Tak Tak. Pierwszy raz na clo. Dlatego tak sieje panike. W następnym cyklu już pójdę pewnie później trochę jak będę wiedziała jak jajniki zareagują. A teraz wolę wiedzieć co się tam dzieje już wcześniej
Mój mąż się bardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że pęcherzyki zaginęły w akcji ooo super bliźniaki! Mam RP na Clo w razie w więc się nie poddaje
Czy zdarzyło wam się, że ginekolog powiedział "nie ma już pęcherzyków" a jednak był pęcherzyk i owulacja? Żeby usg nie było zbyt dokładne?
[/QUOTE
Mi w 10 dc powiedział ze lewy jajnik bez pęcherzyków a w 12 dc był pęcherzyk 17 mm i kilka mniejszych. Sama widziałam na monitorze