reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Będzie dobrze! Pierwszy raz z clo? Napisz co powie na wizycie
Oczywiście że dam Wam znac. Mam na 15:00. Tak Tak. Pierwszy raz na clo. Dlatego tak sieje panike. W następnym cyklu już pójdę pewnie później trochę jak będę wiedziała jak jajniki zareagują. A teraz wolę wiedzieć co się tam dzieje już wcześniej

Oczywiście że dam Wam znac. Mam na 15:00. Tak Tak. Pierwszy raz na clo. Dlatego tak sieje panike. W następnym cyklu już pójdę pewnie później trochę jak będę wiedziała jak jajniki zareagują. A teraz wolę wiedzieć co się tam dzieje już wcześniej

Oby u Ciebie ten pierwszy cykl z CLO był szczęśliwy, nie tak jak u mnie ;)

Mój mąż się bardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że pęcherzyki zaginęły w akcji:) ooo super bliźniaki! Mam RP na Clo w razie w więc się nie poddaje

Ja miałam piękne 4 pecherzyki i ani czworaczków, ani bliźniaków ani nawet jednego nie będzie

Brzydki miałam pierwszy dzień @. Inny niż zwykle. Widać działanie leków. Wczoraj postanowiłam ze nie będę robić badań ani przyjmować więcej leków. Wg moich ustaleń to pecherzyki pojawiają się bez stymulacji a czy pękają .... kiedyś może pękną i coś z tego będzie :)
Przytulamy się na tyle często, ze nie przegapimy :)
A dzieci już mamy. Może nie wspólne ale w sumie 5 :) wiec jest co robić :)

Czy zdarzyło wam się, że ginekolog powiedział "nie ma już pęcherzyków" a jednak był pęcherzyk i owulacja? Żeby usg nie było zbyt dokładne?

Mi tez ostatnio w 9 dc powiedziała ze nie ma widocznych a później urósł do 23 mm. Ostatnio niby tez mi powiedziała ze nie ma widocznych wyraźnie dominujących pęcherzyków bo nie widać aż tak dobrze a czuje cały czas jajnik i po paskach stężenie lh rośnie z dnia na dzień bo widzę po kolorze pasków i czuje ze będę miła owulacje. A na monitoringu byłam tylko w 12 dc a zazwyczaj mam w 17 owulacje. Wiec dla mnie może tez jest jakaś nadzieja

reklama
Do góry