Mimi94
Fanka BB :)
To moje do 12dcKoniecznie daj znać, bo wiem, że byłas w podobnej sytuacji co ja. Oby Tobie się poszczęściło! Testy owu robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moje do 12dcKoniecznie daj znać, bo wiem, że byłas w podobnej sytuacji co ja. Oby Tobie się poszczęściło! Testy owu robiłaś?
Ja mam ten sam problemRobiłam ale moje wychodzą o 10dc prawie takie same czyli pozytywne...
To moje do 12dcZobacz załącznik 1037353
Z tego co kojarzę to w zależności od dnia cyklu wychodzą różne wartości. O ile dobrze pamiętam ja robiłam na początku cyklu.Dzień dobry,
Ja mam okres Cykl trwał 25 dni.
Mam skierowanie do szpitala. I skierowanie na badania: progesteron, tyreotropina trzeciej generacji, prolaktyna.
Kiedy mam robić te badania? Na początku cyklu czy później ?
Tak przy pierwszym badaniu tak miałam tydzień później 40
Dr dała leki
No mi mówił że 10-15 Max potem może być klopotU mnie lekarz spojrzał i mówił ze ten wynik jest ok :/