KiedyPytam
Fanka BB :)
Widzialam na jakims internetowym sklepie zielarskim. No i na allegro chybaCzy wiecie może gdzie kupię zioła ojca sroki nr 3? Ktoś pije?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzialam na jakims internetowym sklepie zielarskim. No i na allegro chybaCzy wiecie może gdzie kupię zioła ojca sroki nr 3? Ktoś pije?
Ja zaczęłam brać od 5 dnia i kazala mi przyjść 14 dc idę w poniedziałek, poprzedni cykl w 14 dniu miałam już 30 mm ale brałam od 3 dc CLONo właśnie nie wiem lekarka kazała przyjść 13-15. A ja chcę iść jutro, bo myślę że to za późno jak pójdę 13-15.
Daj koniecznie znać. Ja idę jutro...Dzisiaj u mnie monitoring ostatniej szansy... Byłam 9 i 13dc i tylko 12mm i gin stwierdziła, że cykl raczej stracony ale ja uparlam się żeby przyjść w jeszcze w 16dc (dzisiaj). Zobaczymy co będzie. Wcześniej nic się nie działo a od 14dc mam ostre bóle jajników na przemian, od wczoraj śluz plodny i piersi jakieś takie pełniejsze... Jestem pełna nadziei! ❤
No właśnie ja bralam od 3dc i jajnik mnie do wczoraj już boli. Więc idę wczesniejJa zaczęłam brać od 5 dnia i kazala mi przyjść 14 dc idę w poniedziałek, poprzedni cykl w 14 dniu miałam już 30 mm ale brałam od 3 dc CLO
Uważam że lepiej wcześniej jak za późnoNo właśnie ja bralam od 3dc i jajnik mnie do wczoraj już boli. Więc idę wczesniej
Ja jutro idę zbadać prolaktyne i estradiol po 2 tyg na bromergonie niepokalanku i dziegielu i wiesiolku. Mam nadzieję że spadla malpaUważam że lepiej wcześniej jak za późno
Dzisiaj u mnie monitoring ostatniej szansy... Byłam 9 i 13dc i tylko 12mm i gin stwierdziła, że cykl raczej stracony ale ja uparlam się żeby przyjść w jeszcze w 16dc (dzisiaj). Zobaczymy co będzie. Wcześniej nic się nie działo a od 14dc mam ostre bóle jajników na przemian, od wczoraj śluz plodny i piersi jakieś takie pełniejsze... Jestem pełna nadziei! ❤
Robiłam ale moje wychodzą o 10dc prawie takie same czyli pozytywne...Koniecznie daj znać, bo wiem, że byłas w podobnej sytuacji co ja. Oby Tobie się poszczęściło! Testy owu robiłaś?