KiedyPytam
Fanka BB :)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje
Tak, nie przejmuj się to przez cloDziewczyny pobolewanie dzisiaj prawy jajnik cały dzień. To 5 i ost dzień na clo. Ale też dopiero 7 dc. Okres mi się do końca jeszcze nie skończył. A boli mnie tak krótko i przerwa i znowu i przerwa. Miała tak któraś?
3mam kciuki
Myślę, że testosteron może przeszkadzać i prolaktyna też dość wysoka. A przed badaniem prolaktyny posiedziałaś chwile 15min? Dzień wcześniej nie wolno uprawiać seksu, ani się przemęczać ponieważ może to źle wpłynąć na wynik protaktyny.
Dziewczyny pobolewanie dzisiaj prawy jajnik cały dzień. To 5 i ost dzień na clo. Ale też dopiero 7 dc. Okres mi się do końca jeszcze nie skończył. A boli mnie tak krótko i przerwa i znowu i przerwa. Miała tak któraś?
To ja nie miałam o tym pojęcia! Co prawda seksu nie uprawiałam, ale nawet lekarz nie informował. Mi wyszła prolaktyna 20. To tez dużo ?
No właśnie nie wiem lekarka kazała przyjść 13-15. A ja chcę iść jutro, bo myślę że to za późno jak pójdę 13-15.Ja jestem w tym samym momencie co Ty . Wczoraj ostatnia tabletka CLO dziś 10 dc ale boli od 3 dni zakuje dosyć solidnie i puszcza i tak na przemian . Pytałam To ginekolog powiedziała że to bóle rosnących pecherzykow. Że to dobry znak no jajniki pracują =) kiedy masz monitoring?
A Ty już miałaś monitoring? Czy na kiedy masz wizytę pierwszaJa jestem w tym samym momencie co Ty . Wczoraj ostatnia tabletka CLO dziś 10 dc ale boli od 3 dni zakuje dosyć solidnie i puszcza i tak na przemian . Pytałam To ginekolog powiedziała że to bóle rosnących pecherzykow. Że to dobry znak no jajniki pracują =) kiedy masz monitoring?