reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Tak ja robiłam I jak się okazało są dwa sposoby taki troszkę bolesny gdzie podaje się kontrast pod ciśnieniem i taki zupełnie niebolesny. W trakcie robienia usg wprowadzają Ci taka cieniutką rureczke przez którą podawany jest kontrast. Miałam właśnie to 2 i kompletnie nic nie czułam. Wynik wyszedł mi pozytywny tylko co z tego skoro mój lekarz chce teraz robić mi laparoskopie.
No ja mam nadzieję, że jednak nie będzie to potrzebne.... ;)
Dziewczyny wczoraj pisałam że z testem czekam do soboty że nie chce się nakreceć....Ale wiadomo teoria to jedno a rzeczywistość swoje[emoji6]
Więc wstałam rano i zrobiłam test, dziś powinna pojawić się @ i mam pewność że się pojawi bo znowu była tylko jedna kreseczka [emoji853]
Nie załamuje się, działamy dalej przede mną nowy cykl nowa szansa [emoji4]
Nie przejmuj się, następnym razem się uda!

Jak myślicie czy po zastrzyku pregnyl zawsze pęka pęcherzyk czy czulyscie się jakoś inaczej i po jakim czasie od podania zastrzyku? Ja się poje, że mi nie pęknie bo zawsze czuje silny ból podczas owulacji a teraz tylko delikatnie.

Nic się nie bój i o tym nie myśl, tylko działać :) spróbuj trochę odpuścić bo głowa dużo robi. Szczerze to też myślałam, że będę miała mocniejsze bóle po tym co wyczytałam w necie a tak wcale nie było. Kiedy idziesz sprawdzić czy owu była?
Jak myślicie czy po zastrzyku pregnyl zawsze pęka pęcherzyk czy czulyscie się jakoś inaczej i po jakim czasie od podania zastrzyku? Ja się poje, że mi nie pęknie bo zawsze czuje silny ból podczas owulacji a teraz tylko delikatnie.

Postaram się już o tym nie myśleć. Powiedziała mi że teraz mam czekać na @i jak na teście będą 2 kreski to mam przyjść.
Nic się nie bój i o tym nie myśl, tylko działać :) spróbuj trochę odpuścić bo głowa dużo robi. Szczerze to też myślałam, że będę miała mocniejsze bóle po tym co wyczytałam w necie a tak wcale nie było. Kiedy idziesz sprawdzić czy owu była?

U mnie dziś pęcherzyk 16x13mm, niestety w tym cyklu nie będę mieć dalej monitoringu, ponieważ mojego lekarz nie będzie. Powiedział jedynie, ze owulacja tak gdzieś za 3-4 dni. Jedynie zapomniałam zapytać od kiedy zacząć brać Duphaston. Jak to było u Was?

Ja biorę od 16 do 25 dc 2 po 1 tabletce
U mnie dziś pęcherzyk 16x13mm, niestety w tym cyklu nie będę mieć dalej monitoringu, ponieważ mojego lekarz nie będzie. Powiedział jedynie, ze owulacja tak gdzieś za 3-4 dni. Jedynie zapomniałam zapytać od kiedy zacząć brać Duphaston. Jak to było u Was?

reklama
Do góry