reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Tak termin na wczoraj ale skoro beta w 12dpo nie wyszła to nie robie sobie nadzieji, na pewno się pojawi ale spóźniona, już mnie nawet sutki nie drażnią - cisza przed burza

Wiecie co ja też ciągle nadziei nie tracę,@ miała przyjść wczoraj zrobiłam test niestety negatywny. Więc czekam dalej dziwne jest to że zawsze (bo już kiedyś brałam przez dłuższy czas) po duphastonie przychodziła w punkt. Cykle 28 dniowe nie mniej nie więcej. Bolał mnie brzuch ale już nie boli piersi też nie tylko sutki mam bardzo wrażliwe. Chyba zaczynam już świętować I na siłę doszukiwać się objawów [emoji6]
Termin miałaś na wczoraj, nie testujesz? :)
Ja odkąd biorę CLO czyli 2 cykle, nie miałam nawet okazji zatestować

* świrować a nie świętować, choć wolałabym mieć powody do świętowania [emoji6]
Wiecie co ja też ciągle nadziei nie tracę,@ miała przyjść wczoraj zrobiłam test niestety negatywny. Więc czekam dalej dziwne jest to że zawsze (bo już kiedyś brałam przez dłuższy czas) po duphastonie przychodziła w punkt. Cykle 28 dniowe nie mniej nie więcej. Bolał mnie brzuch ale już nie boli piersi też nie tylko sutki mam bardzo wrażliwe. Chyba zaczynam już świętować I na siłę doszukiwać się objawów [emoji6]

Rano zrobiłam test ciążowy. Wyszedł pozytywnie - choć kreseczka nadal jest blada.
Poleciałam dziś do lekarza na 8 rano już byłam 3 w kolejce :) Podczas badania stwierdził jakieś brudzenia ale mówił ze to może być wynikiem zagnieżdżania się zarodka.
Tak wiec jest komórka ma 1.9 mm ! W przyszły piątek mam iść do kontroli.
W zeszłym tygodniu też była 1,2 mm wiec urosło :)
Jeszcze nic nie mówię nikomu nie chce zapeszać !
Dostałam Duphaston zęby pomóc komórce się zagnieździć i witaminy dla kobiet w ciąży.

reklama
Rano zrobiłam test ciążowy. Wyszedł pozytywnie - choć kreseczka nadal jest blada.
Poleciałam dziś do lekarza na 8 rano już byłam 3 w kolejce :) Podczas badania stwierdził jakieś brudzenia ale mówił ze to może być wynikiem zagnieżdżania się zarodka.
Tak wiec jest komórka ma 1.9 mm ! W przyszły piątek mam iść do kontroli.
W zeszłym tygodniu też była 1,2 mm wiec urosło :)
Jeszcze nic nie mówię nikomu nie chce zapeszać !
Dostałam Duphaston zęby pomóc komórce się zagnieździć i witaminy dla kobiet w ciąży.
Gratulacje! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! :)

Do góry