MamaZblizną
Fanka BB :)
I jaki miałaś cukier?Zrobił insulinę glukoze i cukier na czczo i po obciążeniu dwu godzinnym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaki miałaś cukier?Zrobił insulinę glukoze i cukier na czczo i po obciążeniu dwu godzinnym.
Wiesz co tego mi nie powiedział ale do 14 dni roboczych przysle mi wyniki poczta ponieważ nie wreczaja wyników pacjentom do ręki. Jak tylko otrzymam te wyniki to dam znać. Ja nawet z tego wszystkiego nie zapytałam. Przygnebila mnie trochę wiadomość o tym że muszę odwlec starania o fasolke.I jaki miałaś cukier?
A dlaczego odwlekać? Przez wagę? Cukrzyce? Czy przez co?Wiesz co tego mi nie powiedział ale do 14 dni roboczych przysle mi wyniki poczta ponieważ nie wreczaja wyników pacjentom do ręki. Jak tylko otrzymam te wyniki to dam znać. Ja nawet z tego wszystkiego nie zapytałam. Przygnebila mnie trochę wiadomość o tym że muszę odwlec starania o fasolke.
Przez wage ponieważ mam otyłość spora i Endo powiedział żeby lepiej spaść trochę z wagi i unormowac problem z cukrem.A dlaczego odwlekać? Przez wagę? Cukrzyce? Czy przez co?
[GROUP=][/GROUP]Przez wage ponieważ mam otyłość spora i Endo powiedział żeby lepiej spaść trochę z wagi i unormowac problem z cukrem.
Ja nie brałam nigdy clo. Tak powiedział żebym się zabezpieczala ale nie widzę sensu jak i tak od 4 lat nie zachodze w ciążę to po co truć się jeszcze hormonami. Ale agnus castus pozwolił mi brać bo to ziołowe tabletki na wyregulowanie miesiączek.[GROUP=][/GROUP]
To oznacza, że odstawiasz clo i musicie uważać ( w sensie zabezpieczać się ) ?
Kochana, nie chce być niegrzeczna i w żadnym wypadku nie pytam złośliwie.. to co tutaj robisz? Zamierzałaś brać clo?Ja nie brałam nigdy clo. Tak powiedział żebym się zabezpieczala ale nie widzę sensu jak i tak od 4 lat nie zachodze w ciążę to po co truć się jeszcze hormonami. Ale agnus castus pozwolił mi brać bo to ziołowe tabletki na wyregulowanie miesiączek.
Jestem po 3 poronieniach i staraliśmy się o dziecko z mężem. I tak trafiłam na ten wątek i tak też się udzielam. Miałam iść na monitoring owu ale w tym przypadku jest to bez różnicy. I tak nie mogę starać się narazie o fasolke.Kochana, nie chce być niegrzeczna i w żadnym wypadku nie pytam złośliwie.. to co tutaj robisz? Zamierzałaś brać clo?
A co to za lek ten bromergon w czym ma pomóc? Ciągle słyszę tu o jakiś lekach, a mój gin ostrożny z lekami.. w sumie zdziwiłam się, że dal Clo..Hej, dziś byłam na usg 14 dc pęcherzyk 21mm (11dc był 15mm) dostałam bromergon. Kazała mi łyknąć jedna tabletkę dziś czyli ok 22 (bo wizyta była o 21) i jutro druga ....ale nie wiem, wieczorem czy rano? Brała któraś z Was i kojarzy jak to jeść?
Jak fajnie ze coraz więcej fasolek wśród nas