reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Jestem po 3 poronieniach i staraliśmy się o dziecko z mężem. I tak trafiłam na ten wątek i tak też się udzielam. Miałam iść na monitoring owu ale w tym przypadku jest to bez różnicy. I tak nie mogę starać się narazie o fasolke.
Widzę też jesteś po przejściach.. rozumiem Cię. A rozmawiałaś z ginekologiem? Może sytuacja wcale nie jest tak beznadziejna jak się wydaje? Mojego męża szwagierka też do najszczuplejszych nie należy, a ma dwie zdrowe córki..

reklama
A co to za lek ten bromergon w czym ma pomóc? Ciągle słyszę tu o jakiś lekach, a mój gin ostrożny z lekami.. w sumie zdziwiłam się, że dal Clo..
Ojj tak.. mi z jednej strony przykro, bo też bym chciała ujrzeć dwie kreseczki, ale z drugiej cieszę się, bo to oznacza, ze clo działa.. :)

Dała mi to na pekniecie pęcherzyka ;) mi tez szkoda i to f**uj ze nie mogę zrobić mężowi niespodzianki z pudełkiem a w środku pozytywny test ...

Widzę też jesteś po przejściach.. rozumiem Cię. A rozmawiałaś z ginekologiem? Może sytuacja wcale nie jest tak beznadziejna jak się wydaje? Mojego męża szwagierka też do najszczuplejszych nie należy, a ma dwie zdrowe córki..
Właśnie będę się rejestrowała do gin i zobaczymy co on powie na temat starania się o fasolke i będę to namawiać na skierowanie badanie nasienia szczegółowego. Moja mama od małego walczy z otyłością stopnia III i ma nas 6

Dała mi to na pekniecie pęcherzyka ;) mi tez szkoda i to f**uj ze nie mogę zrobić mężowi niespodzianki z pudełkiem a w środku pozytywny test ...
Ja już sobie setki razy wyobrażałam jak mężowi powiem o ciąży..a tu z miesiąca na miesiąc nic..

Ja w 13dc miałam pęcherzyki 20 i 18 mm, ale nie dał nic na pęknięcie.. prosiłam 2x, ale stwierdził, że nie jest to konieczne..

Ja już sobie setki razy wyobrażałam jak mężowi powiem o ciąży..a tu z miesiąca na miesiąc nic..

Ja w 13dc miałam pęcherzyki 20 i 18 mm, ale nie dał nic na pęknięcie.. prosiłam 2x, ale stwierdził, że nie jest to konieczne..

Może pomysł nad zmiana lekarza. Moja dr ma dobre intencje. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Może pomysł nad zmiana lekarza. Moja dr ma dobre intencje. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Ja mieszkam w Niemczech i tak mam dobrego lekarza, bo w sumie to nie ma konkretnego powodu dlaczego musiałabym brać Clo.. byłam już 2x W ciąży, ale niestety dziecko mam jedno.. starałam się o kolejne po stracie już kilka msc.. zapytałam o clo i lekarz się zlitował z nadzieją, że szybciej się uda i załatam tą dziurę która została po wymarzonej córeczce..

@xPola: kochana powiedz mi czy można brać agnus castus wieczorem bo czytałam i nie wolno ich brać z innymi lekami A w ulotce nie umiem znaleźć czy można zażywać wieczorem.

A rano zażywam euthyrox na tarczyce i kwas foliowy
Nic nie znalazłam na ten temat, a ulotki nie mam.. ja myślę, że możesz brać rano z innymi lekami :) Ja również biorę euthyrox i folio rano i często zapijam Miovarianem i działa, więc wydaje mi się, że rano czy wieczorem to bez wielkiej różnicy, ale zawsze można zadzwonić np do apteki podpytać :)

reklama
Nic nie znalazłam na ten temat, a ulotki nie mam.. ja myślę, że możesz brać rano z innymi lekami :) Ja również biorę euthyrox i folio rano i często zapijam Miovarianem i działa, więc wydaje mi się, że rano czy wieczorem to bez wielkiej różnicy, ale zawsze można zadzwonić np do apteki podpytać :)
Ok na wszelki wypadek zadzwonię i zapytam czy można brać również wieczorem. Dziękuję za informację. A jeśli chodzi o witaminy to dużo pozytywnych opinii jest na temat witamin dla planujących ciążę o nazwie femibion planungbaby w opakowaniu na 4 tyg i 8 tyg. Na 8 tyg kosztuje nie całe 21 euro A na 4 tygodnie nie całe 13 euro. Jest tam magzen kwas foliowy jod Wit d3 b6 b12 i coś tam jeszcze i chyba Wit E

Do góry