reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

@xPola: kochana powiedz mi czy można brać agnus castus wieczorem bo czytałam i nie wolno ich brać z innymi lekami A w ulotce nie umiem znaleźć czy można zażywać wieczorem.
Właśnie przeczytałam, że nie można brać z innymi lekami, ale o euthyroxie nic nie było.. Ja myślę, że brałabym rano, żeby nie zapominać, bo zawsze hak tylko wstaje to biorę leki, ale jak się boisz zadzwoń do apteki, powiedz jakie leki bierzesz i zobacz co powiedzą:)

reklama
Ok na wszelki wypadek zadzwonię i zapytam czy można brać również wieczorem. Dziękuję za informację. A jeśli chodzi o witaminy to dużo pozytywnych opinii jest na temat witamin dla planujących ciążę o nazwie femibion planungbaby w opakowaniu na 4 tyg i 8 tyg. Na 8 tyg kosztuje nie całe 21 euro A na 4 tygodnie nie całe 13 euro. Jest tam magzen kwas foliowy jod Wit d3 b6 b12 i coś tam jeszcze i chyba Wit E
A Ty jakie witaminki bierzesz? Ja zwykłe folio, tak mi polecił ginekolog

Ok na wszelki wypadek zadzwonię i zapytam czy można brać również wieczorem. Dziękuję za informację. A jeśli chodzi o witaminy to dużo pozytywnych opinii jest na temat witamin dla planujących ciążę o nazwie femibion planungbaby w opakowaniu na 4 tyg i 8 tyg. Na 8 tyg kosztuje nie całe 21 euro A na 4 tygodnie nie całe 13 euro. Jest tam magzen kwas foliowy jod Wit d3 b6 b12 i coś tam jeszcze i chyba Wit E
Kochana, jak dowiesz się jak brać te tabletki to daj znać, bo na ten miesiąc mam jeszcze Miovarian, ale jak skończę to chyba przeprosze się z Agnusem :D

Cześć dziewczyny, dziś 15dc i jestem po owulacji a prawy jajnik mnie tak napierdziela od rana ze spać nie mogę. Mam nadzieje ze nie zrobiła mi się torbiel.
Co do zażywania leków to tez jestem na euthyrox a do tego biorę kwas foliowy (od 2 lat) witaminy B oraz D i omega 3. Przed śniadaniem pije aloes co drugi/trzeci miesiąc a przed owulacja olej z wiesiołka 3000mg ale nie pomaga :(

Cześć dziewczyny, dziś 15dc i jestem po owulacji a prawy jajnik mnie tak napierdziela od rana ze spać nie mogę. Mam nadzieje ze nie zrobiła mi się torbiel.
Co do zażywania leków to tez jestem na euthyrox a do tego biorę kwas foliowy (od 2 lat) witaminy B oraz D i omega 3. Przed śniadaniem pije aloes co drugi/trzeci miesiąc a przed owulacja olej z wiesiołka 3000mg ale nie pomaga :(
Miałam kochana to samo co Ty .. powinnam być po owulacji i tak bolały mnie jajniki ( po obu stronach ) myślałam, że nie wytrzymam.. bałam się tego samego co Ty i pojechałam na pogotowie, żeby zrobili usg.. całe szczęście okazało się, że wszystko ok.. bolało mnie od samego rana.. ból obudził mnie o 6 i bolało do wieczora.. później ból się zmniejszył i do teraz boli, ale delikatnie..

Właśnie przeczytałam, że nie można brać z innymi lekami, ale o euthyroxie nic nie było.. Ja myślę, że brałabym rano, żeby nie zapominać, bo zawsze hak tylko wstaje to biorę leki, ale jak się boisz zadzwoń do apteki, powiedz jakie leki bierzesz i zobacz co powiedzą:)

Euthyrox trzeba brać na czczo.

reklama
Do góry